اولین نشست انجمن فین‌تک جهت معرفی ظرفیت‌های موجود و تعامل بیشتر با اصحاب رسانه، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبارپول،در این نشست که با حضور رئیس و اعضای هیات‌مدیره انجمن برگزار شد، فرآیند عضویت کسب و کارهای حوزه فناوری‌های مالی در انجمن فین‌تک تشریح و به سوالات خبرنگاران پاسخ داده شد.

به گفته محمد مهدی فاطمیان رئیس هیئت مدیره انجمن فین‌تک، هم اکنون در مسیر رشد این انجمن، فرایند جذب کسب و کارهای حوزه مالی تسهیل شده و شرایط حمایتی از اعضا نیز تا حدودی فراهم است.

وی در ادامه با اشاه به پیشینه انجمن فین‌تک، گفت: این انجمن از سال سال ۱۳۹۶ به صورت غیررسمی جهت فعالیت در حوزه پرداخت شکل گرفت. در همان مقطع نیز سند پرداختیاری به صورت رسمی تصویب شد و امروز انجمن بیش از ۶۰ شرکت عضو در حوزه‌های بانک‌تک و اینشورتک، رمزارزها، لندتک  و صندوق‌های سرمایه‌گذاری دارد و امیدواریم این تعداد تا شهریورماه به ۸۰ و تاپایان سال به ۱۰۰ عضو برسد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف انجمن فین‌تک آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی شفاف است، خاطر نشان کرد: ما در انجمن فین‌تک همواره به دنبال این هستیم که صدای صنف خود را به دولت و دستگاههای اجرایی برسانیم.

بانک، تغییر نظام کارمزد

رئیس هیئت‌مدیره انجمن فین‌تک در خصوص یکی از چالش‌برانگیزترین سوژه‌های این روزها یعنی اصلاح نظام کارمزد، تصریح کرد: پس از سال‌ها طرح اصلاح نظام کارمزد رقم خورده و این اتفاق خوبی است. هرچند انتقاداتی را به این طرح ‌وارد می‌دانیم اما چشم انداز انجمن به آن مثبت است و امیدواریم در اجرای این طرح به چالش نخوریم..

مصطفی امیری، دبیر هیات‌مدیره انجمن فین‌تک هم در این رابطه با اشاره به اینکه رگولاتور به جای تسهیل‌گری در امر توسعه کسب‌وکارها حالت سرکوب‌ دارند، افزود: انجمن در تلاش است برای از میان بردن موانع کسب و کارهای نوآورانه با حاکمیت تعامل کند.

بیمه، معرفی فرصت‌های انجمن به شرکت‌های بیمه

محمدمهدی مومنی، عضو هیات مدیره و خزانه دار انجمن فین تک در پاسخ به خبرنگار اخبارپول درخصوص جایگاه صنعت بیمه در انجمن گفت: مجموعه اینشورتک از سال ۱۳۹۵ با صنعت بیمه تعامل داشته است بطوریکه با نگاه کاربرمحور دریافت خدمات سنتی بیمه را تسهیل کرده و تجربه خرید موفق را به کاربر از طریق مقایسه ارقام، استفاده از تخفیفات، دریافت آنلاین خسارت و … می‌دهد.

وی ادامه داد: مشکل اصلی ما رگولاتوری است که به نوعی همه جا را قبضه کرده و مسیر نوآوری در صنعت بیمه سد شده است. بطورمثال “پلنت” ایده‌های بسیار خوبی در حوزه بیمه داشتند که با سد رگولاتوری مواجه شد.

این عضوهیان مدیره انجمن فین‌تک با اشاره به اینکه نگاه رکولاتورها همچنان سنتی است، ادامه داد: مذاکرات ما با بیمه مرکزی جهت تسهیل مسیر کسب‌وکارهای نوآورانه در حوزه بیمه ادامه دارد و تلاش می‌کنیم مجوز نوآوری بدون مرز برای این دسته کسب و کارها ایجاد شود.

وی با ذکر این نکته که نوآوری مرز ندارد، گفت: اکنون در حوزه بیمه ۶ کسب‌وکار حوزه اینشورتک در انجمن حضور دارند و انجمن نیز برنامه‌های زیادی برای اینشورتک‌ها دارد.

بورس، چالش فناوری‌های نوین

فاطمیان در ادامه با اشاره به اینکه استارتاپ‌های بورسی از صحنه به کناری رانده شدند، اظهار کرد: در حال حاضر هنوز کمیسیون بورس در انجمن فین‌تک تشکیل نشده است که تلاش می‌شود با حضور بیشتر این کسب‌وکارها و تعامل بیشتر با سازمان بورس و بدنه حاکمیت این بخش هم جان تازه بگیرد.

وی افززود: در سال ۹۷ چند استارتاپ بورسی شروع به فعالیت کردند اما سال بعد در رویارویی با موانع، فعالیتشان متوقف شد. در حال حاضر هم استارتاپ‌های این حوزه بسیار معدود و محدود هستند که جای خالی آنها به شدت حس می‌شود.


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=221861
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است
انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است
انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است
انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است
انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است
انجمن فین‌تک پذیرای استارتاپ‌های حوزه مالی است