کد خبر: 217765
چهارشنبه 26 بهمن 1401 - 17:27
تغییر و اصلاح نگاه حاکمیت به صنعت بیمه باید شایسته ظرفیت های بزرگ و قابلیت های موثر این صنعت باشد.
به گزارش اخبارپول، مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی که در نشست ویژه سندیکای بیمه گران ایران با رئیس کمیسیون اقتصادی خانه ملت، ضمن اعلام این مطلب، افزود: صنعت بیمه در معادلات کلان اقتصادی اثرگذار است و در حوزه هایی نظیر آمایش ریسک و سرمایه گذاری در پروژه های بزرگ ملی می تواند نقش آفرینی کند.
رئیس کل بیمه مرکزی با قدردانی از نگاه توسعه محور نمایندگان مجلس و به خصوص دکتر پورابراهیمی به تشریح آخرین دستاوردهای صنعت بیمه پرداخت و تصریح کرد: وضع عوارض تکلیفی بر صنعت بیمه باید با سازوکارهای دقیق نظارتی همراه باشد وگرنه حاصل آن اتلاف منابع بیمه ای خواهد بود.
رئیس شورای عالی بیمه از مجلس شورای اسلامی و دستگاه های ناظر خواست تا بر روند هزینه کرد منابع ناشی از پرداخت عوارض شرکت های بیمه گر نظارت کنند تا با کاهش حوادث از سرمایه های صنعت بیمه صیانت شود.
محمد رضا پورابراهیمی:
توسعه صنعت بیمه زمینه ساز رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهد بود
مساعدت و نگاه توسعه محور اقتصاد کلان به صنعت بیمه یک ضرورت آشکار است که باید اجرایی شود.
بر اساس این گزارش، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش های صورت گرفته از سوی تمامی ارکان صنعت بیمه، اظهار داشت: رشد بازار صنعت بیمه در برابر بازارهای موازی باید به شکلی شایسته متناسب سازی شود.
وی در همین راستا تصریح کرد: صنعت بیمه اگر به لحاظ مالی تقویت شود مسیر برای رفع دغدغه های مردم و بیمه گذاران نیز هموارتر خواهد شد.
عضو ناظر شورای عالی بیمه با تاکید بر توان فنی و دانش مدیریتی در بین متولیان صنعت بیمه از تلاش مجلس برای رفع برخی نگرانی های اهالی صنعت بیمه و بازنگری در قوانین خبر داد.
وی افزود: هنر صنعت بیمه در زمان تحریم ها کاهش ضریب آثار منفی آن است که این روند با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.
این نماینده خانه ملت از لزوم کاهش تصدی گری دولت در امر بیمه استقبال کرد و تجهیز منابع بیمه ای را با مدل سرمایه گذاری هوشمند و هدفمند خواستار شد.
پورابراهیمی در همین راستا خاطرنشان کرد: مجموعه هایی که از عوارض بیمه ای منتفع می شوند باید با شاخص های علمی قابل سنجش و ارائه آمار دقیق، اثربخشی شرح اقدامات خود را ارائه دهند که در صورت مغایرت عملکردی و انحراف منابع باید دستگاه های نظارتی به این حوزه ورود کنند.
پورابراهیمی از متولیان و مدیران صنعت بیمه خواست تا موانع توسعه ای را احصا و به مجلس شورای اسلامی منعکس کنند تا در خصوص رفع آن تصمیم سازی شود.
وی ضمن تاکید بر ضرورت تقویت سندیکای بیمه گران ایران از اراده خانه ملت برای ایجاد فضای نظارتی و سیاستگذاری چند لایه برای تقویت بیمه گران خبر داد.
این نماینده مجلس در پایان بر ضرورت ساختارسازی جدید، شیوه های نوین سرمایه گذاری و تداوم نشست های تخصصی بین نمایندگان مجلس و متولیان صنعت بیمه تاکید کرد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران:
راهبرد جدی صنعت بیمه در راستای کاهش دغدغه های مردم و حاکمیت طراحی شده است
با همگانی سازی فرهنگ بیمه و بهره مندی حداکثری آحاد جامعه از محصولات و خدمات آن، استفاده از منابع ملی و دولتی برای جبران خسارات زیاندیدگان هیچ معنا و مفهومی نخواهد داشت.
سید محمد کریمی در ادامه این نشست با قدردانی از حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، رئیس کل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بیمه به نقش محوری بیمه های بازرگانی در ارتقای سطح رفاه عمومی اشاره کرد و گفت: روند همگانی سازی رشته بیمه شخص ثالث با وجود محدودیت ها در حوزه تعیین نرخ دیه و همچنین برخی ملاحظات حاکمیتی، انجام شده و باید در رشته های دیگر نیز پیگیری شود.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به تشکیل ۵۲ میلیون پرونده بیمه شخص ثالث در کشور از زیان ده بودن این رشته بیمه ای خبر داد و از نمایندگان خانه ملت خواست تا با اصلاح و بازنگری در فرایند تعیین عوارض بیمه ای از آسیب بیشتر به صنعت بیمه پیشگیری کنند.
وی قابلیت پوشش تمامی ریسک های کوچک و بزرگ کشور را از جمله توانمندی های صنعت بیمه عنوان کرد و گفت: کاهش مداخلات دولت در امور بیمه ای از جمله عزل و نصب مدیران متخصص و همچنین نگاه حرفه ای به صنعت بیمه از جمله راهکارهای تقویت بیمه های بازرگانی به شمار می رود.
شایان ذکر است در پایان این نشست، طرفین بر آمادگی کامل و بهره گیری از ظرفیت حداکثری دو مجموعه مجلس و صنعت بیمه برای رفع موانع و همکاری های مشترک تاکید کردند.