مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: در ۹ ماهه سال جاری که به نام سال جهش تولید مزین است، این بانک بیش از ۱۸۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات با هدف ایجاد جهش در بخش تولید به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت کرده است.

به گزارش اخبارپول، حسین مهری در پایان سفر یک روزه و بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی استان اردبیل و در مصاحبه با رسانه های این استان اظهار کرد: ۹۰ درصد تسهیلات اعطایی توسط بانک صنعت و معدن، سرمایه در گردش و ۱۰ درصد آن سرمایه ثابت برای واحدهای تولیدی و صنعتی بوده است.

وی تصریح کرد: ما در سال جهش تولید بیش از ۶۰ درصد رشد را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم و تلاش می کنیم در سه ماه پایانی سال نیز همین روند را در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی ادامه دهیم.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن اقتضای سال جهش تولید را افزایش حمایت‌های همه‌جانبه از واحدهای تولیدی برشمرد و گفت: ما باید در سال جهش تولید توان پرداخت تسهیلات و پشتیبانی مالی از کارآفرینان و صنعتگران را افزایش دهیم.

مهری افزود: بانک صنعت و معدن در قراردادها و وصول مطالبات نیز اقدامات خوب و روند رو به رشدی را در سطح ملی داشته و انتظار می‌رود همین روند در سال‌های آینده ادامه پیدا کند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن به واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه بانک صنعت و معدن در سال‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون شرکت نخ خمین، لاستیک فارس، کاغذ کازرون، سیمان مازندران، صندوق مالی تکنولوژی و شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و تجارت که متعلق به بانک صنعت و معدن بود در دو سه سال اخیر واگذار شده است.

حسین مهری به احیای واحدهای تولیدی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: بانک صنعت و معدن در این حوزه نیز عملکرد مطلوبی داشته و از ابتدای امسال نیز با تقویت برنامه‌ حمایت از واحدهای تولیدی راکد با هدف بازگشت آنها به چرخه تولید اقدامات مؤثری داشته که بخشی از آنها نیز تاکنون در این فرآیند مجدداً در مدار تولید قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: براساس آمار استخراجی، بانک صنعت و معدن طی سالهای گذشته بیش از ۱۵۶ واحد صنعتی را در استان‌ها که به حالت رکود کشیده شده بودند، احیا کرده و نسبت به پرداخت تسهیلات برای این واحدها اقدامات مطلوب و مناسب انجام شده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه خاطرنشان کرد:‌ بخشی از واحدهای تملیکی ما از گذشته باقی مانده ولی سیاست بانک صنعت و معدن بر این است که واحدهای فعال را تملیک نکند.

مهری بیان کرد: به غیر از واحدهایی که متقاضی آنها در دو سه سال اخیر مجموعه تولیدی را به حال خود رها کرده و منابع بیت‌المال در حال از بین رفتن است، هیچ واحد تولیدی به حالت تملیک در نیامده و عمده واحدهای تملیکی مربوط به مجموعه‌های غیرفعال است.

وی به راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی در بانک صنعت و معدن در کمک به فعالیت مجدد واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: حرکت ما به سمت کمک به حفظ و یا راه اندازی واحدهای تولیدی بوده و رویکرد بانک تملیک واحدهای صنعتی و تولیدی فعال نیست و ما به صورت محدود تنها چند مجموعه را که در دو سه سال اخیر تعطیل شدند، تملیک کردیم و به غیر از آن همه واحدها در حال پرداخت مطالبات خود هستند.

مدیرعامل بانک صنعت ومعدن نخستین اولویت بانک صنعت و معدن را حفظ اشتغال با اولویت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اعلام کرد و گفت: ترجیح دیگر ما در بانک صنعت و معدن حمایت از طرح‌های نیمه‌تمام است تا به سرعت تکمیل و به مرحله بهره‌برداری برسند تا زمینه اشتغال برای فعالان این عرصه فراهم آید.

وی سومین اولویت بانک صنعت و معدن را حمایت از طرح‌های توسعه‌ای در قالب زنجیره تولید برشمرد و افزود: انتظار می‌‌رود با این فرآیند قیمت تمام شده محصولات تولیدی پایین آمده و یک رونق مضاعفی را در بخش تولید و اشتغال شاهد باشیم.

دکتر مهری در پایان از افزایش اختیارات در مدیریت های استانی این بانک سخن گفت و افزود: با هدف تسریع و تسهیل در خدمت دهی به مشتریان در سراسر کشور، اختیارات سرپرستی ها تا ۵۰ درصد افزایش یافته است و مدیران استانی این بانک در تصمیم گیری برای اعطای تسهیلات نقش بیشتری بر عهده دارند.


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=168515
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است
رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است
رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است
رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است
رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است
رویکرد بانک صنعت و معدن حمایت از تولید و رفع موانع آن با هدف جهش در این بخش است