براساس جدیدترین گزارش شادی جهانی که توسط شبکه راه حلهای توسعه ثبات پذیر سازمان ملل با حمایت دبیرکل سازمان ملل منتشر می شود شادترین کشورهای جهان به ترتیب اعلام شدند.

به گزارش پول پرس به نقل از مهر، این گزارش ۱۵۶ کشور جهان را مورد بررسی قرار داد و کشورهایی که سطح شادی آنها در بالاترین سطح قرار داشت را به این ترتیب اعلام کرده است: دانمارک، نروژ، سوئیس، هلند، سوئد، کانادا، فنلاند، اتریش ، ایسلند و استرالیا.

براساس این گزارش آمریکا در رده ۱۲۸، روسیه در رده ۶۸ ، ترکیه در رده ۷۷ ، آذربایجان در رده ۱۱۶، گرجستان در رده ۱۳۴ و ایران در رده ۱۱۵ قرار گرفت.

برخی تحقیقات نشان می دهد که سلامت روانی مهمترین عامل تعیین کننده شاد بودن و یا نبودن فرد است، اما حتی در کشورهای غنی، کمتر از یک سوم از افراد تحت درمان برای یافتن سلامت روانی خود هستند. درحال حاضر درمانهای خوب و مقرون به صرفه برای افسردگی، اضطراب و روان پریشی وجود دارد و اگر این درمانها به طور گسترده در دسترس مردم قرار می گرفتند، شادی در جهان نیز افزایش می یافت.

این گزارش همچنین نشان دهنده مهمترین مزایای شادی است. افراد شاد طولانی تر و موثرتر زندگی می کنند، درآمد بهتری دارند و شهروندان بهتری برای جامعه مدنی خود هستند.

براساس این گزارش مردم رواندا، بروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، بنین و توگو درمیان کشورهایی هستند که دارای کمترین میزان رضایت در زندگی خود هستند.

گزارش منتشر شده از شادترین کشورهای جهان افزوده است که نسبت به ۵ سال گذشته دنیا جای شادتر و سخاوتمندتری شده است، تغییرات فاحش اقتصادی و سیاسی از عوامل کاهش سطح رفاه در برخی کشورها بوده است.

رتبه کشورهایی چون یونان، ایتالیا، پرتغال و اسپانیا به علت تأثیر بحران منطقه یورو کاهش چشمگیری داشته است و مصر، میانمار و عربستان نیز در پرتو آشفتگیهای اخیر سیاسی و مدنی خود دچار کاهش شدید در سطح رضایت و شادی مردم خود شده اند.

مصر بزرگترین سقوط را در سطح شادی داشته است و با در نظرگیری رتبه یک تا ۱۰ و درنظر گیری ۱۰ به عنوان شادترین سطح رتبه مصر در سال ۲۰۱۲ به ۴.۳ رسید درحالی که این رتبه در سال ۲۰۰۷ ، ۵.۴ اعلام شده بود.

آنگولا، زمیبابوه و آلبانی بیشترین افزایش شادی را درمیان کشورهای مختلف داشته اند.

این گزارش تصریح می کند: مردم می توانند به علل بسیاری ناخوشنود باشند این علل از فقر تا بیکاری و از هم پاشیدگی خانوادگی و بیماری جسمی گسترده است اما در هر جامعه ای بیماری روانی مزمن علت بسیار موثری برای داشتن احساس بدبختی تلقی می شود، اگر می خواهیم دنیای شادتری داشته باشیم باید رویکرد جدیدی به سلامت روانی در پیش بگیریم.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=14047
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا
معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا
معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا
معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا
معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا
معرفی شادترین و غمگین ترین کشورهای دنیا