کد خبر: 135669
دوشنبه 7 مرداد 1398 - 13:51
پویش سیل کارآفرینی باهدف تامین منابع مالی و تهیه لوازم کار برای صاحبان مشاغل خرد در مناطق سیل زده، چندی است آغاز به کار کرده است.
به گزارش اخبارپول، پویش سیل کارآفرینی باهدف تامین منابع مالی و تهیه لوازم کار برای صاحبان کسبوکار خرد مناطق سیل زده در شهرستان پلدختر، با همکاری بساز (بنیاد مسیولیت اجتماعی کسب و کارهای آنلاین)، جشنواره وب و موبایل ایران، رانگو(وبسایت تامین مالی جمعی،شناسایی، تایید و معرفی پروژهها، ابزار جلب کمکهای خرد و کلان) چندی است کار خود را آغاز کرده است.
فروردین ماه ۱۳۹۸ به خاطره تلخی برای همه ما ایرانیان مبدل شد. سیلی که بسیاری از نقاط کشور را فرا گرفت و هموطنان بسیاری را درگیر کرد.
در این حادثه طبیعی بسیاری از هموطنان ما علاوه بر خانه و اموال شخصی، کسبوکار خود را نیز از دست دادند و بر همین اساس، پس از اقدامات فوری که در این مناطق انجام شد، اکنون نیازمند آن هستیم که حرکت چرخ اقتصاد در این مناطق کمک کنیم.
اهم فعالیتهای پویش سیل کارآفرینی عبارتند از:
۱- بازدید منطقه ای و محلی توسط نماینده مجریان پویش
۲-تشکیل تیم کارشناسی جهت شناسایی و تایید کسب وکارهای آسیب دیده ناشی از سیل
۳-مصاحبه با صاحبان کسب و کارها و بررسی اقدامات قبلی در راستای توانمندسازی ایشان
۴-بازدید از مغازهها، کارگاههای سطح شهر و بررسی وضعیت فعلی(۴ ماه پس از سیل)
۵- شناسایی و تایید حداقل ۵۰ مورد کسب و کار آسیب دیده، توسط کارشناسان با تایید معتمدین محلی
۶- بررسی موارد و محاسبه هزینه تقریبی خسارت کسب و کار
۷- تشکیل تیم داوطلبی جهت تهیه و تولید محتوای متنی و بصری پویش
۸- دعوت از کسب و کارهای آنلاین جهت مشارکت در پویش و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی
۹-برگزاری رویداد کارافرینی به جهت شناسایی نیازهای منطقه و بررسی پتانسیلهای کارآفرینی
۱۰- قراردادن ۵۰ مورد کسب وکار خرد بر روی سایت تامین مالی جمعی رانگو جهت جذب کمکهای مردمی و سازمانی جهت شروع پویش
از جاییکه چرخه اقتصادی در مناطق سیلزده متضرر شده است هم اکنون با حمایت کسبوکارهای آنلاین حمایت جدی از اشتغالزایی در منطقه سیلزده پلدختر آغاز شده است.
بر همین اساس، خانوارها در این مناطق همچنان درگیر نیازهای اولیه هستند و به سبب نبود شرایط لازم برای اشتغال، به مشاغل کاذب و یا مهاجرت کاری روی آوردهاند که این امر ضرر و زیان بسیاری برای چرخه اقتصادی به همراه دارد.
درحال حاضر و بر اساس اطلاعات منتشر شده در وبسایت رانگو، پروژههای مشتمل بر ۵۰مورد کسب و کار خرد با ارزش تقریبی ۴۳۰میلیون تومان در شهرستان پلدختر شناسایی شده که نیازمند عزم همگانی برای مرتفع کردن این نیاز و اشتغال مجدد مردم خسارت دیده این ناحیه است.
اما پویش سیل کارآفرینی فقط به حرکت چرخه اقتصادی منجر نمیشود و بنا به گفته اعضای این تیم، در درجه دوم و در گام بعدی تلاش برای اشتغال جوانانی که تازه وارد بازارکار میشوند هم قرار است فراهم شود. این امر تنها در صورتی میسر خواهد شد که ابتدا افرادی که ابزار کار خود را در سیلاب اخیر از دست دادهاند، بتوانند مجدد به حرفه و شغل خود بازگردند و در گام دوم کارافرینی با کمک صاحبان مشاغل صورت گیرد.
گفتنی است، این پویش برای راهاندازی مجدد مشاغل نیازمند کمک تکتک ماست. دست هموطنان آسیب دیده خود را بفشاریم.