کد خبر: 122505
سه شنبه 4 دی 1397 - 10:13
رییس کل بیمه مرکزی کاهش حوادث جادهای را مسئلهای ملی توصیف کرد و گفت: موضوع کاهش قربانیان و مصدومان سوانح جادهای یک موضوع ملی است و فقط یک دغدغه بیمهای محسوب نمی شود.
به گزارش اخبارپول، غلامرضا سلیمانی امیری که در نشست هم اندیشی کاهش تلفات جاده ای؛ چالش ها و راهکارها سخن می گفت با اعلام این مطلب اظهار کرد: در کنار شورای هماهنگی صنعت بیمه در استان ها باید موضوع تاسیس شوراهای هماهنگی دستگاه ها و ارگان های مرتبط نیز پیگیری و راه اندازی شود.
وی با اشاره به ظرفیت های ویژه استان مازندران در خصوص حمل و نقل دریایی به ویژه در زمان تحریم خاطرنشان کرد: توسعه رشته های بیمه مرتبط با حمل و نقل دریایی یک فرصت مناسب برای صنعت بیمه است که باید با جدیت و خلاقیت آن را دنبال کنیم.
رییس شورایعالی بیمه میزان حق بیمه دریافتی توسط صنعت بیمه و تناسب آن با ضریب خسارت در رشته شخص ثالث را نگران کننده توصیف کرد و افزود: از سال ۱۳۹۲ تا کنون میزان ضریب خسارت در رشته بیمه شخص ثالث بالغ بر صد در صد است که این مسئله یک هشدار جدی محسوب می شود.
سلیمانی توسعه شرکت های بیمه و توانمندی آنها در ارائه خدمات را در گرو سودآوری صنعت بیمه دانست و بیان کرد: برای کاهش حوادث جاده ای تمهیداتی اندیشیده شده که امضای تفاهم نامه با پلیس برای تبادل اطلاعات و برقراری یک سامانه ارتباطی از راهکارهای ما برای کاهش خسارات است که به افزایش تعداد بیمه گذاران نیز منتهی خواهد شد. رییس کل بیمه مرکزی تغییر رویکرد «خودرو محور» به «راننده محور» را از دیگر راهکارهای کاهش سوانح جاده ای در کشور برشمرد.
آزادی ۲۵۷ زندانی غیرعمد سوانح رانندگی در سال ۹۶
رییس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار نخستین شعبه منطقه ای صندوق تامین خسارت های بدنی در استان مازندران خبر داد و ضمن تشریح ظرفیت های این صندوق، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ بیش از هفت هزار خانواده قربانیان تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند و ۲۵۷ زندانی جرایم غیرعمد مربوط به سوانح رانندگی استان مازندران از زندان آزاد شدند.
سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود به ضریب بالای خسارات جاده ای در استان مازندران اشاره کرد و از مسئولان استانی خواست مسئله کاهش سوانح را با راهکارهایی نظیر اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز و روش های نوین راهنمایی و رانندگی، کاهش دهند.
وی با تشریح آخرین دستاوردهای صنعت بیمه در دهه اخیر، یادآور شد: از سال ۸۴ تاکنون مبلغ ۶۲۰۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت و ۲۲۰۰ میلیارد تومان به نیروی انتظامی، سازمان راهداری و اورژانس پرداخت شده که به زعم ما استان ها نیز باید از این مبالغ برای اجرای طرح های پیشگیرانه حوادث جاده ای بهره مند شوند.
رییس شورایعالی بیمه به اهمیت کاهش تقلبات بیمه ای و تاثیر آن در توسعه صنعت بیمه و افزایش سرمایه های این صنعت اشاره کرد و گفت: بی تردید همکاری تمامی نهادهای ذیربط می تواند زمینه تقلبات بیمه ای را کاهش دهد تا صنعت بیمه در ارائه خدمات کامل تر به زیاندیدگان واقعی، عملکرد بهتری داشته باشد.
سلیمانی در پایان مقوله فرهنگسازی را مهمترین عامل توسعه همگانی صنعت بیمه دانست و افزود: خوشبختانه با همکاری وزارت آموزش و پرورش، مفاهیم بیمه ای در دروس ابتدایی و تکمیلی مدارس گنجانده شده و اگر رسانه های عمومی به خصوص صدا و سیما در این حوزه مساعدت بیشتری داشته باشند تعمیم فرهنگ بیمه دور از دسترس نخواهد بود.
لازم به ذکر است، پیش از سخنان رییس کل بیمه مرکزی، رییس سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مقامات ارشد استانی به طرح دیدگاه های خود در خصوص چگونگی کاهش حوادث جاده ای پرداختند.
*بیشتر بخوانید