وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سال ۸۴ به دلایل واهی از دانشگاه اخراج شد، گفت: وزارتی که من مدیریت آن را برعهده گرفتهام، وزارت کار است و نه وزارت کارگر یا کارفرما.
به گزارش پول پرس به نقل از مهر، علی ربیعی دیروز در مراسم معارفه خود بهعنوان وزیر جدید کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نباید گذشتگان را تخریب کنیم و باید از تجارب آنها استفاده شود، گفت: من اینکار را خواهم کرد و با وجود سنگینی کار وزارتخانه به لطف خدا دل بستهام و از نمایندگان، همکاران و وزرای سابق کمک خواهم گرفت. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از حالا فشارهای کاری آینده را احساس میکنم اما جامعه در شرایطی است که نیاز به برنامهای جدید و همدلی دارد و باید پیامهای انتخابات را درک کرد. ماندگاری انقلاب به درک شرایط امروز بستگی دارد. وی افزود: یکی از مسایل ما در این وزارتخانه بحث سرمایه اجتماعی است و باید حرکتهای با برنامه و قانونمند شکل بگیرد. آرامش در سایه شایستهسالاری و رعایت منشور اخلاقی شکل میگیرد و ما زمانی به آرامش میرسیم که منافع کارگر و کارفرما دیده شود. ربیعی بیان کرد: در حوزه کار به کارآفرینی اعتقاد دارم و این موضوع مساله اصلی نظام تولید و کار است. اینجا وزارت کار است و نه وزارت کارگر یا کارفرما اما استراتژی من این است که کارگران را شاداب و راضی نگه دارم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز اگر کسی بخواهد با تولید پولی بیاورد با بحران مواجه است، روح تعاون به بنبست رسیده است. من به تعامل در بخش کار اعتقاد دارم.
ربیعی با بیان اینکه در سال۸۴ به دلایل واهی از دانشگاه اخراج شد و حقوق نداشته است، اظهارکرد: مردم به رییسجمهور رای دادند و او به من اعتماد کرد و در نهایت مجلس که منتخب مردم است به من رایاعتماد داد و من امروز با مردم عهد میبندم حداکثر توان خود را برای بهبود وضعیت معیشت و تولید قرار دهم و آرزو دارم سفره تهیدستان پررنگ شود و اینها از تعهدات من است اما نمیدانم تا چه حد میتوانم موفق شوم. وی بیان کرد: بر مدار قانون حرکت خواهم کرد و ماندگاری خود را به منافع سازمان گره نمیزنم اما نظم و انضباط و احساس مسوولیت در قبال برنامهها باید از تعهدات همکارانی باشد که با من کار خواهند کرد؛ با این حال اگر من خطایی کرده باشم شهامت پوزش خواستن را دارم.
انتهای پیام