عضو شورای ملی زعفران نسبت به توسعه کشت گلخانه‌ای زعفران در چین هشدار داد و گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در کشوری مانند چین و تولید زعفران‌های تقلبی که عمدتا در امارات و هند تولید می‌شود خطر جدی برای این محصول استراتژیک و دارای مزیت ایرانی است.

به گزارش پول پرس، علی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ایران ۹۵ درصد زعفران را در جهان تولید می‌کند و هیچ کشوری نمی‌تواند خطری برای ایران در بازار زعفران به شمار آید اما توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در کشوری مانند چین و تولید زعفران‌های تقلبی که عمدتا در امارات و هند تولید می‌شود خطر جدی برای این محصول استراتژیک و دارای مزیت ایرانی است.

وی افزود: در کشت گلخانه‌ای زعفران، عملکرد این محصول بالا می‌رود اما به همان میزان کیفیت و قیمت تمام شده زعفران کاهش می‌یابد که به همین دلیل توسعه این نوع کشت برای بازار زعفران ایرانی می‌تواند خطر‌آفرین باشد. همچنین زعفران‌های تقلبی که غالبا گیاهان رنگ شده هستند در امارات از سوی متخصصان هندی تولید شده که به نصف قیمت زعفران عرضه می‌شوند اما این نوع زعفران برای سلامت انسان خطرآفرین است.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=11121
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :
  1. محیا گفت:

    چینی ها کم مونده رسما ایران رو مستعمره اعلام کنند!!!

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

زعفران چینی هم رسید!
زعفران چینی هم رسید!
زعفران چینی هم رسید!
زعفران چینی هم رسید!
زعفران چینی هم رسید!
زعفران چینی هم رسید!