صورت های مالی بانک صنعت و معدن تصویب شدپولی مالی – سرمایه بانک صنعت و معدن در حال حاضر به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بالغ می گردد و باید از ظرفیت های قانونی برای افزایش سرمایه این بانک استفاده کرد.
به گزارش پول پرس، مجمع عمومی سالانه بانک صنعت و معدن با حضور شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مجمع بانک ها، بهمنی رئیس کل بانک مرکزی، نمایندگان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان حسابرسی، مهندس دانیالی مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره ، معاونین و مدیران بانک صنعت و معدن برگزار شد.
در مجمع یاد شده صورت های مالی سال ۱۳۹۱ این بانک مورد تصویب قرار گرفته و شمس الدین حسینی از مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و کلیه همکاران بانک صنعت و معدن تقدیر و تشکر ویژه به عمل آورد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که بانک صنعت و معدن بانکی است که با حسن نیت و تلاش مضاعف در شرایط سخت اقتصادی توانسته است به موفقیت دست یابد، تصریح کرد: هنگامی که صنایع مختلف در کشور توسعه می یابند نهاد مالی این بخش یعنی بانک صنعت و معدن هم باید تقویت شود.
وی گفت سرمایه بانک صنعت و معدن در حال حاضر به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بالغ می گردد و باید از ظرفیت های قانونی برای افزایش سرمایه این بانک استفاده کرد.
شمس الدین حسینی در ادامه بیان داشت، گزارشات صندوق توسعه ملی بیانگر آن است که بانک صنعت و معدن از بانکهایی بوده که در بهره مندی از منابع این صندوق برای تأمین مالی طرحهای صنعتی و معدنی کشور، موفق عمل کرده و برای ۶ میلیارد و پانصد میلیون دلار منابعی که از طریق این صندوق در اختیار گرفته، طرح مصوب و تأمین مالی گردیده است.
وی افزود: دولت از بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک تخصصی و توسعهای انتظار دستیابی به سود را نداشته و ما خواهان آن هستیم که همین مسیر در این بانک دنبال شود.
وزیر امور اقتصادی و دارای کاهش میزان تصدیگری بانک در امر بنگاهداری را قابل توجه دانسته و خواستار ادامه این روند شد.
وی در ادامه افزود: در حوزه بانکداری متمرکز (core-banking) در این بانک کارهای خوبی انجام گرفته و امید می رود که این امر به عنوان بخش تفکیک ناپذیری از بانک صنعت و معدن توسعه یابد.
رئیس کل بانک مرکزی نیز در جلسه مزبور خدمات بانک صنعت و معدن را ارزشمند توصیف کرده و افزود با توجه به این که بانک یاد شده بانکی توسعهای است باید به تأمین منابع آن توجه خاص شود.
در ابتدای جلسه مزبور، دانیالی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: این بانک ۷ دهم درصد از کل کارکنان، ۴ دهم درصد از کل تعداد شعب و یک درصد از کل سپرده های مجموع بانک های کشور را دارا بوده و در این حال سهم آن از مانده خالص تسهیلات بخش صنعت و معدن نزدیک به ۱۲ درصد است.
بنا به گفته وی میزان تسهیلات پرداختی بانک صنعت و معدن در سال ۱۳۹۱ با ۲۵ درصد رشد نسبت به سال ۱۳۹۰ به حدود ۳۱ هزار میلیارد ریال رسیده که تماما” به بخش صنعت و معدن تخصیص یافته است.
در ضمن مانده سپرده های این بانک نیز در سال ۱۳۹۱ بالغ بر ۳۸ هزار میلیارد ریال بوده که ۱۰۲ درصد رشد را نسبت به سال ۱۳۹۰ نشان می دهد.
دانیالی در جلسه مذکور با اشاره به رسالت بانکهای توسعهای در دنیا و تفاوت آنها با بانکهای تجاری اعلام نمود: بانکهای توسعهای باید بتوانند از محل منابع ارزان قیمت که توسط دولت و یا منابع دیگر تجهیز می شوند تسهیلات ارزان قیمت در اختیار کارآفرینان بگذارند.
وی افزود: از طرف دیگر انتظار می رود که بانکهای توسعهای در حوزه هایی که زیرساختی است و یا تأمین مالی آن بلندمدت است و معمولا بانکهای تجاری رغبت چندانی به آن ندارند ورود پیدا میکنند، بنابراین باید بتوانند به منابع بلندمدت تجهیز شوند. با توجه به محدودیتهای بینالمللی در خصوص استفاده از فاینانس خارجی، افزایش سرمایه بانک یک ضرورت فوری است که میبایست مورد تأکید واقع شود.
انتهای پیام