بانک پاسارگاد ۱۱ ساله شد

نخستین شعبه بانک پاسارگاد در ۲۳ آذر سال ۸۴ همزمان با میلاد امام رضا(ع) در مشهد گشایش یافت و رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، بانک پاسارگاد با هدف و راهبرد جذب سرمایه و اندوختههای سرگردان و بکارگیری آن در تأمین مالی بخشهای مختلف اقتصادی فعالیت خود را شروع کرد . فعالیت و مشارکت در رشد و شکوفایی اقتصادی کشور، ارائه خدمات نوین بانکی به مردم با دقت، سرعت و سهولت، به منظور رفاه حال و صرفه جویی در اوقات مشتریان،گذر از شعار (حق با مشتری است) و عینیت بخشیدن به شعار(مشتری ذات بانک ) را می توان از نقاط قوت این بانک دانست.
بانک پاسارگاد به موجب مجوز ۲۲ شهریور سال ۱۳۸۴ بانک مرکزی ، با سرمایه ۳۵۰۰ میلیارد ریال که تماماً پرداخت شدهاست شروع به کار کرده که از این رقم ۲۰۰۰ میلیارد ریال به وسیله موسسان پرداخت شده و ۱۵۰۰ میلیارد ریال با پذیره نویسی همگانی به وسیله ۳۴۰۰۰ نفر خریداری شده است. در حال حاضر سرمایه بانک پاسارگاد ۵۰.۴۰۰ میلیارد ریال است.
پذیره نویسی بانک در ۱۱ مرداد ۱۳۸۴ انجام، مجمع موسس در ۵ شهریور ۱۳۸۴ برگزار ، مجوز تاسیس در ۱۳ شهریور ۱۳۸۴ و مجوز فعالیت بانک در ۲۲ شهریور ۱۳۸۴ دریافت شد.
نخستین شعبه بانک نیز همزمان با میلاد فرخنده امام رضا (ع) در تاریخ ۲۳ آذر ۱۳۸۴در شهر مشهد مقدس بطور رسمی گشایش یافت و آغاز به ارائه خدمت به مردم کرد.
پایگاه خبری عصر اعتبار به میمنت فرا رسیدن ۲۳ آذرماه، یازدهمین سالروز تأسیس بانک پاسارگاد ، ضمن تبریک این مناسبت فرخنده به مدیران ، تمامی کارکنان شریف و شایسته و مشتریان این بانک ، امید دارد در سایه عنایات و الطاف الهی، توفیقی دوچندان در پیمودن مسیر رشد و پیشرفت و تعالی ، نصیبتان شود.
انتهای پیام