مدیر عامل بیمه دانا از بانک تجارت تقدیر کرد

با هوشمندی و درایت شعبه قم بیمه دانا و بانک تجارت شعبه بلوار امین این شهر، از پرداخت خسارت غیر واقعی درمان جلوگیری شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، یکی از بیمه گذاران این شرکت اواخر سال گذشته بابت هزینه درمان چکی به مبلغ ۸۰۰ هزار ریال دریافت کرده بود که با دستکاری و جعل اسناد، مبلغ آن را به۴۸۰ میلیون ریال افزایش داده بود .وی هنگام مراجعه به بانک تجارت، شعبه بلوارامین قم به منظور دریافت وجه، با هوشیاری مسوولان بانک و هماهنگی آنها با شعبه قم، شناسایی و از پرداخت رقم مذکور جلوگیری به عمل آمد .گفتنی است پس از شناسایی فرد مضنون، پوشش بیمه ای وی حذف شد .
بر اساس این گزارش، در پی اقدام ارزشمند بانک تجارت شعبه قم، دکتر صادق نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه دانا با ارسال لوح تقدیر و هدیه ای به مسوولان این بانک، از این اقدام شایسته آنان تجلیل کرد.
شایان ذکر است در این راستا محمود خدادادی مدیر هماهنگی امور شعب ، محمد سرمه رییس اداره مطبوعات و رسانه های گروهی و محسن کریمی رییس شعبه قم بیمه دانا با مراجعه به این بانک در حضور طاهریان مدیر شعب بانک تجارت استان قم و اسماعیلی مدیر روابط عمومی این بانک، از اقدام ارزشمند رییس و کارمند باهوش شعبه بلوار امین با اهدای لوح سپاس مدیر عامل بیمه دانا تقدیر به عمل آوردند . متن لوح سپاس دکتر صادق بدین شرح است :
بسمه تعالی
«من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق»
جناب آقای صفوی
ریاست محترم بانک تجارت شعبه بلوار امین قم
در پرتو الطاف ایزد منان در بزم کریمانه حیات روح افزای طبیعت فرا رسیدن نوروز باستانی را تبریک گفته از تلاشهای صادقانه و خدمات مطلوب آن بانک محترم تقدیر می شود.
همانگونه که واقفند یکی از جهت گیری های مدیریت نوین توجه به اصل مشتری مداری و صیانت از حقوق مشتریان است در این راستا بر خود لازم می دانم تا از حسن دقت جنابعالی و بررسی دقیق اسناد مربوطه که موجب نا کام ماندن سوء نیت فرد خاطی گردید تشکر و قدر دانی نمایم .امید است کوشش های صادقانه آن گرانمایه و همکاران گرانقدرتان همواره منشاء توفیق و تأیید الهی باشد .
بیژن صادق ،نایب رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل
انتهای پیام