خبر

پرسپولیس در دربی واگذاری از استقلال پیش افتاد

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: تلاش می کنیم در روز یکشنبه یا دوشنبه آینده برنده واگذاری پرسپولیس را اعلام رسمی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، دقایقی مزایده واگذاری استقلال و پرسپولیس به پایان رسید و پوری حسینی و درباره جزئیات این جلسه گفت: از میان ۴ پاکت ارسال شده به سازمان خصوصی سازی ۲ پاکت بدلیل واریز نکردن سپرده شرکت در مزایده، باز نشد که یکی از آنها مربوط به باشگاه استقلال بود.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: بدلیل این که تنها پاکت شرکت در مزایده استقلال شرایط بازگشایی را نداشت واگذاری این باشگاه منتفی شد و باید در جلسه هیات واگذاری در خصوص آن تصمیم گیری شود.
وی با اشاره به این که دو پاکت باقی مانده در گود واگذاری مربوط به باشگاه پرسپولیس با قیمت پیشنهادی ۲۹۸ و ۲۹۶ میلیارد تومان بود افزود: از میان این دو پاکت یکی مشکل واریزی داشت که با این حساب هیات واگذاری باید در روز یکشنبه در خصوص اهلیت آن تصمیم گیری کند و تلاش می کنیم در روز یکشنبه یا دوشنبه آینده برنده واگذاری پرسپولیس را اعلام رسمی کنیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا