خبر

کلیات طرح دوفوریتی استفساریه قانون پولی و بانکی کشور تصویب شد

نمایندگان مردم در خانه ملت با کلیات طرح دوفوریتی استفساریه قانون پولی و بانکی کشور موافقت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir) به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۹ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات طرح دوفوریتی استفساریه قانون پولی و بانکی کشور با ۱۴۵ موافق، ۲ مخالف و ۸ ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در صحن با این طرح موافقت کردند.

براین اساس در موضوع استفساریه این طرح آمده است: آیا قوانین و مقرراتی که ناظر بر فعالیت بانک‌ها هستند (از جمله ماده ۳۹ قانون پولی و بانکی کشور)، موسسات اعتباری غیربانکی و سایر نهادهایی که به تشخیص بانک مرکزی به عملیات بانکی مبادرت می‌ورزند را در بر می‌گیرد یا خیر؟

گفتنی است در پاسخ به موضوع استفساریه طرح مذکور ذکر شده است: بله، قوانین و مقررات ناظر بر تاسیس، فعالیت، انحلال و تصفیه و از جمله ماده ۳۹ قانون پولی و بانکی کشور شامل تمامی موسسات اعتباری غیربانکی که با تشخیص بانک مرکزی به عملیات بانکی مبادرت می‌ورزند نیز می‌شود.

براساس این گزارش ابوذر ندیمی نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن بیان این طرح افزود: ما نیاز داریم تا شفاف‌سازی در زمینه این مهم صورت گیرد که آیا نظارت بانک مرکزی بر محدوده بانک و بانکداری است یا موسسات اعتباراتی غیربانکی نیز شامل آن می‌شود؟

نماینده مردم سیاهکل و لاهیجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بخشی از نگرانی ما در زمینه کاهش نرخ سود آن است که اگر به بانک‌ها عدد دهیم، آیا موسسات مالی نیز مشمول آن می‌شوند یا خیر؟

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا