بانک

انتشار اوراق صکوک بانک توسعه صادرات

کامران رضوانی گفت: در این بانک از انتشار اوراق صکوک برای پروژه‌های داخلی و ارائه تضمین از طریق بازار سرمایه با هدف تجهیز سرمایه مشتریان بانک استفاده می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، کامران رضوانی رییس اداره تامین مالی و سرمایه گذاری بین المللی بانک توسعه صادرات که در پنجمین جلسه گروه کاری کومسک سخنرانی می‌کرد، با بیان مطلب فوق خاطر نشان کرد: تامین مالی پروژه های مشترک بین کشورهای اسلامی و یا کشورهای ثالث و توزیع تامین مالی و ریسک‌های سیاسی و تجاری می تواند به هم افزایی ظرفیت و توان تجاری بین کشورهای عضو کمک شایانی کند.
نماینده بانک توسعه صادرات ایران در این نشست، طرح پیشنهاد ارتقای همکاری در زمینه های صدور اوراق، ضمانت‌نامه و تامین مالی تجاری و تامین مالی پروژه های موجود کشورهای عضو را ارایه کرد.
وی با توجه به تاثیر سهمیه بندی اعتباری بانکها بر احتمال انجام صادرات (حاشیه گسترده صادرات) و مقدار فروش خارجی (حاشیه شدید صادرات) شرکتهای صادراتی، بر اهمیت این نوع سهمیه بندی در بانکها تاکید کرد.
رضوانی اظهارداشت: از بین ۱۰سخنرانی ایراد شده در جلسه سه سخنرانی این بانک به همراه سخنرانی‌های دو نماینده از کشورهای پاکستان و ترکیه جهت درج در سایت کومسک انتخاب شدند. مطالب ارائه شده توسط نماینده بانک توسعه صادرات مورد توجه حضار قرار گرفت و متن این سخنرانی در ردیف نخست سایت کومسک قابل مشاهده است.
رییس اداره تامین مالی و سرمایه گذاری بین المللی بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به حضور کارشناسان اتحادیه برن و بانک توسعه اسلامی در این نشست یادآور شد: نمایندگانی از ۱۷ کشور شامل ایران، بنگلادش، کامرون، اندونزی، عراق، قرقیزستان، مراکش، موزامبیک، عمان، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی، سنگال، سودان، تونس و ترکیه نیز در نشست یاد شده حاضر بودند.
“کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی و تجاری سازمان همکاری اسلامی” موسوم به “کومسک”یکی از کمیته‌های تخصصی سازمان همکاری اسلامی می‌باشد که در سال ۱۹۸۱ و با تصویب اجلاس سران اسلامی و عضویت ۵۷ کشور بنیان نهاده شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا