خبر

وعده وزیر اقتصاد ژاپن برای افزایش تورم

رئیس بانک مرکزی ژاپن در پایان نشست وزرای دارایی گروه جی ۲۰ تاکید کرد کشورش به اجرای برنامه کاهش کمی و افزایش تورم ادامه می دهد.

به گزارش پول پرس به نقل از واحد مرکزی خبر، هاروهیکو کرودا تاکید کرد، پایان دادن به تورم وارونه در اقتصاد ژاپن با اجرای طرح کاهش کمی (QQE) به دست بانک مرکزی ژاپن و با هدف ایجاد دو درصد تورم، نه تنها به سود اقتصاد ژاپن بلکه به سود اقتصاد جهانی است. کرودا افزود، تا کنون هیچ نشانه ای از خطرپذیری بالا در بازار دارایی و فعالیت های بانکی مشاهده نشده است و بانک مرکزی در اجرای پیوسته طرح کاهش کمی هیچ تغییری نداده است.

وزیر دارایی ژاپن نیز درجواب خبرنگاری که پرسید، آیا در نتیجه پیامدهای بحران جهانی، ارزش ین، واحد پول ژاپن، برابر دلار هنوز بی رویه رو به افزایش است؟ با تلخی گفت:«یادتان می آید سال ۲۰۰۸ وقتی بورس لمان سقوط کرد ارزش ین برابر دلار چقدر بود؟ به یاد دارید؟ به یاد ندارید؟ گمان کنم نمی دانید. آن زمان هر دلار ۱۰۸ ین بود. دقیقاً همان رقمی که امروز است. جواب من به سوال شما این است. تمام حرف که باید زد این است.»

آسو به خبرنگاران گفت، ژاپن در نیمه راه تحقق هدف تورم دو درصدی است است که بانک مرکزی این کشور ترسیم کرده است.

کاهش کمی، سیاستی پولی است که براساس آن بانک مرکزی اوراق بهادار دولتی و سایر اوراق بهادار را از بازار خریداری می کند تا بهره را کاهش و عرضه پول را افزایش دهد. در شیوه کاهش کمی عرضه پول به کمک عرضه فراوان سرمایه به بنگاه های مالی با هدف افزایش اعطای وام و نقدینگی صورت می گیرد.
انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا