خبر

سهام ۶ شرکت دولتی در بورس واگذار می‌شود

سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: سهام ۶ شرکت دولتی در هفته دوم اسفند ماه از طریق بورس و فرابورس واگذار خواهد شد.

به گزارش پول پرس به نقل از تسنیم، بلوک ۱۷ درصدی سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به قیمت تابلو بورس در روز عرضه(معادل قیمت بسته شدن روز قبل از عرضه) به اضافه ۳۰ درصد به شرط آن که از ۲۲ هزار و ۲۵۱ ریال کمتر نباشد در روز یکشنبه توسط سازمان خصوصی سازی عرضه می شود.
همچنین ۱۰۰ درصد سهام شرکت ذغال سنگ البرز شرقی شامل تعداد ۳۳۶ میلیون و ۷۵۷ هزار سهم به ارزش کل پایه ۶۱۶ میلیارد و ۲۶۵ میلیون ریال، ۴۸.۲۷ درصد سهام شرکت تولید کاشی گرانیت و کاشی لعاب زهره کاشمر شامل ۵۹ میلیون سهم به ارزش کل پایه ۵۹ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال و ۴۵.۳۱ درصد سهام شرکت نورد و لوله اهواز شامل یک میلیارد و ۷۰۶ میلیون سهم به ارزش کل پایه ۲۳ میلیارد و ۱۵۵ میلیون ریال در روز دوشنبه ۱۲ اسفند در فرابورس واگذار می شود.
بر اساس این گزارش؛ ۹۵ درصد سهام شرکت پالایش نفت خوزستان شامل ۹۵۰ هزار سهم به ارزش کل پایه ۷۷۱ میلیارد و ۸۵۶ میلیون ریال و ۱۰۰ درصد سهام شرکت سرمایه‌گذاری گسترش و توسعه صنعت شامل ۸۵ میلیون سهم به ارزش کل پایه ۹۵۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال نیز در روز سه شنبه ۱۳ اسفند در فرابورس عرضه خواهد شد.
انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا