بیمهخبر

عملکرد فروش هشت‌ماهه سال۱۴۰۱ بیمه کوثر بالاتر از کل فروش سال قبل

به گزارش اخبارپول، در این هشت ماهه شرکت ترکیب فروش ۸۵ درصدی رشته‌های غیرزندگی و ۱۵ درصدی رشته ‌زندگی را عملیاتی کرده است.

مسعود طاهری وسیه سری گفت: در طی این دوره رشته‌های کشتی، مهندسی، هواپیما و باربری نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته بیشترین درصد رشد فروش را میان رشته‌های بیمه‌ای داشته‌اند و همچنین در زمینه فروش رشته عمر و پس‌انداز نسبت به مدت زمان مشابه، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه شرکت بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت ۵۱ درصد در شش ماهه، مبلغ ۲۷ هزار و ۶۷۶ میلیارد ریال خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت کرده است، خاطر نشان کرد: در این بخش، سهم رشته‌های غیرزندگی ۸۶.۱ درصد و بیمه‌های زندگی ۱۳.۹ درصد از کل خسارت‌های پرداختی بوده است.

معاون برنامه‌ریزی و نوآوری شرکت گفت: با همت و تلاش معاونان، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستی‌ها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی این عملکرد تحقق یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا