خبر

ثبت نام وام ضروری بازنشستگان کشوری

ثبت نام وام ضروری ۲ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری از ۳۰ آبان آغاز شد.
به گزارش پول پرس به نقل از موج، دکتر علی ربیعی در بازدید از خانه ی امید بازنشستگان در استان قم و در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان است و در این راستا برنامه های متعددی برای رفاه حال بازنشستگان پیش بینی شده که پرداخت وام ضروری در قالب تسهیلات بانکی به بازنشستگان کشوری بخشی از سیاست های حمایتی دولت یازدهم است.
وی با اشاره به افزایش وام ضروری بازنشستگان کشوری افزود: بر اساس توافقات و هماهنگی های به عمل آمده فیمابین صندوق بازنشستگی کشوری و بانک صادرات امسال به ۸۰ هزار بازنشسته کشوری که تاکنون تسهیلات بانکی دریافت نکرده اند وام ضروری ۲ میلیون تومانی پرداخت می شود.
به گفته ی وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی مدت باز پرداخت اقساط این وام ۳۶ ماهه وبا بهره ۴ درصد است. دکتر ربیعی درباره ی زمان ثبت نام وام ضروری بازنشستگان کشوری اظهار داشت: بازنشستگان واجد شرایط از ۳۰ آبان ماه می توانند با مراجعه به سامانه ی الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی WWW.CSPF.IR جهت ثبت نام اقدام کنند.
گفتنی است: صندوق بازنشستگی کشوری تاکنون به بیش از ۵۴۰ هزار نفر از بازنشستگان وام ضروری پرداخت کرده است.
انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا