بانکخبر

صنعت و معدن و صنایع شیمیایی رکوردار دریافت تسهیلات اگزیم بانک

به گزارش اخبارپول، رضا ساعدی فر بر اساس گزارش نه ماهه این معاونت اظهار کرد: مبلغ ۸۳ هزار و۳۵۵ میلیارد ریال تسهیلات به مشتریان تا پایان آذرماه سالجاری پرداخت شده که ۶۶ درصد آن از محل منابع بانک و ۳۴ درصد مابقی از محل منابع صندوق توسعه ملی تامین مالی شده است.

وی در خصوص تسهیلات اعطایی به شرکت‌های دانش بنیان طی نه ماهه اول سال جار ی، بیان کرد: تا پایان آذر ماه سالجاری مبلغ یک هزار و ۵۰۱میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اعطا شده که در مقایسه با زمان مشابه در سال ۱۳۹۸ از رشد ۲۴ درصدی برخوردار بوده است.

معاون اعتبارات اگزیم بانک ایران افزود: تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات به شرکت‌های کوچک و متوسط تا پایان آذر ماه سالجاری بیش از ۷ هزار و ۴۲۷ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از رشد ۲۹درصدی برخوردار بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا