بانکبرگزیده هاخبر

کارمزدها پاسخگوی هزینه خدمات بانکی نیست

به گزارش اخبارپول، داوود محمد بیگی در گفت‌وگو با ایلنا درباره اظهاراتی مبنی بر مشخص نبودن محل هزینه‌کرد کارمزدهای خدمات بانکی اظهار کرد: برخی از کارمزدهای خدمات بانکی ۲۰ درصد افزایش یافت که باید بگویم حتی این میزان افزایش هم، هزینه خدماتی که ارایه می‌شود را پوشش نخواهد داد.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده درباره میزان هزینه خدمات بانکی که به مردم ارایه می‌شود، بیان کرد: کارمزدی که برای صدور یک کارت بانکی از مشتریان اخذ می‌شود نسبت به هزینه واقعی آن ناچیز است چراکه طبق بررسی‌های انجام شده در سال ۹۷، صدور هر کارت مغناطیسی بانکی ۱۲ هزار تومان برای بانک هزینه داشت اما فقط ۲ هزار و ۳۰۰ تومان از مشتری برای صدور آن اخذ می‌شد که در آذر ماه به ۳ هزار تومان می‌رسد.

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با بیان اینکه هزینه فعالیت‌های بانکداری الکترونیک که توسط بانک‌ها پرداخت می‌شود، بیشتر از آن‌چیزی است که مشتریان به عنوان کارمزد پرداخت می‌کنند، گفت: بانک‌ها در زمینه بانکداری الکترونیک با ناترازی مواجه هستند.

محمدبیگی درباره افزایش هزینه تجهیزات و سخت افزارهای و شبکه زیرساختی بانک‌ها ابراز کرد: هزینه بسیار بالایی برای نوسازی خودپردازها هر سالانه انجام می‌شود که این هزینه از محل کارمزد قابل تامین نیست. در حال حاضر تقریبا بیش از ۵۵ هزار خودپرداز در کشورمان وجود دارد که سالانه باید حدود ۱۰ درصد آنها نوسازی شوند که هزینه آن را بانک‌ها می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: هزینه زیرساخت‌های بانکی به چند برابر افزایش پیدا کرده اما هنوز بسیاری از خدمات یا رایگان هستند یا با کارمزدهای یک دهه گذشته به مردم ارایه می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا