بانکخبر

ارتقای سازوکار مبارزه با پولشویی در موسسه اعتباری نور

به گزارش اخبارپول، پیرو جلسه دوره‌ای رئیس کل بانک مرکزی با مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری به منظور تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های بانک مرکزی و نظام بانکی برای مقابله با فعالیت‌های پولشویی، روز پنج‌شنبه ۹۹/۸/۲۲ حشمت‌اله نظری رئیس هیئت سرپرستی موسسه اعتباری نور به اتفاق رئیس اداره پولشویی با حضور در سرپرستی استان تهران و دیدار با سرپرست تهران و تعدادی از رؤسای شعب، بر پیگیری جدی‌تر الزامات مبارزه با پولشویی و رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی بانک مرکزی تأکید کردند.

بر اساس این گزارش،نظری با اشاره به اقدامات انجام شده در این موسسه در زمینه استقرار سامانه‌های شناسایی و احراز هویت مشتریان، اهمیت دقت همکاران صف به‌ویژه رؤسای شعب، در انجام هر چه بیشتر مقررات و ضوابط ابلاغی در خصوص شفافیت تراکنش‌ها، گردش عملکرد مشتریان ومبارزه با پولشویی را لازم و ضروری دانستند.

وی در خاتمه خواستار ارتقای مبارزه با پولشویی در سطح استان‌ها و همچنین افزایش اختیارات و توسعه دسترسی به سامانه‌های مربوطه از سوی حوزه‌های نظارتی در موسسه نور شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا