بیمهخبر

۲۵۰۰ بسته حمایتی تجارت‌نو در طرح «احسان حسینی» توزیع شد

به گزارش اخبارپول، معاون توسعه سازمانی بیمه تجارت‌نو، با عرض تسلیت ایام محرم و شهادت امام حسین (ع) و اصحاب وفادار ایشان، اظهار کرد: طبق توصیه مقام معظم رهبری مقررشد در این ایام نذورات به صورت ارزاق و مواد خوراکی خشک تهیه شود. در عمل به این مهم و تاکید مدیرعامل مجموعه، ۲هزار و ۵۰۰ بسته اقلام مصرفی مایحتاج روزانه تهیه و در بین مراکز خیریه نگهداری از ایتام، کودکان بی سرپرست و خانواده‌های مشمول شناسایی شده توزیع گشت.

ابراهیم غلامی، با اعلام اینکه ارزش این محموله بیش از ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده است، گفت: از آنجا که بیمه تجارت‌نو همواره درعمل به مسئولیت اجتماعی جزو اولین‌ها ست، درایام شروع کرونا نیز با پیوستن به رزمایش “همدلی و کمک مومنانه” علاوه بر اقلام بهداشتی،۱۵۰۰ بسته مواد غذایی معادل۲ میلیارد ریال دراختیار مراکز بهداشتی مناطق محروم و نیازمندان قرارگرفت.

به گفته وی؛ برابر دستور مدیرعامل و در راستای مسئولیت اجتماعی بودجه قابل توجهی با هدف کمک به هموطنان نیازمند درنظرگرفته شده که حسب شرایط به مرور تخصیص خواهد یافت.

معاون توسعه سازمانی بیمه تجارت‌نو، دربخش دیگری از سخنان خود به پویش “هرخانه یک حسینیه” اشاره کرد و افزود: درجهت رعایت پروتکل های بهداشتی این طرح در شرکت اجرا و با استقبال خوب همکاران همراه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا