برگزیده هاخبر

سفته الکترونیک از امروز فعال می‌شود

به گزارش اخبارپول، «محمد علی دهقان» روز دوشنبه در مراسم رونمایی از نسخه الکترونیکی و تسهیلات و اعتبارات دیجیتال در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی اظهار کرد: سفته الکترونیک با هدف تسهیل پرداخت تسهیلات به متقاضیان و در مرحله نخست پرداخت تسهیلات کرونایی از امروز فعال می‌شود.

وی مهمترین عامل کاهش رشد اقتصادی را بحث تامین مالی برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر تنگناهای اعتباری چه برای بخش تولید و چه مردم به شیوه های نوین کاهش پیدا کند، منجر به تامین مالی آسان و رشد اقتصادی خواهد شد.

معاون امور اقتصادی وزیر اعتبارات ناکافی و امکان تامین‌نشدن وثیقه‌های مردم به راحتی برای تامین مالی را از مشکلات نظام بانکی برشمرد و گفت: نظام بانکی با هدف کاهش مشکلات اقدام‌هایی برای توسعه الکترونیکی و کاهش هزینه‌ها انجام داده است.

دهقان ادامه داد: یکی از این اقدام‌ها انجام قراردادهای مبتنی بر سفته از روش الکترونیکی است.

وی از همکاری خوب وزارت اقتصاد با این موضوع خبر داد و بیان کرد: از امروز سفته کاغذی جای خود را به سفته الکترونیک خواهد داد تا تسهیل در کارها ایجاد شود.

این خبر تکمیل می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا