به گزارش اخبارپول، در راستای کمک به مدیریت، کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا در بین مشتریان و کارکنان بانک و به منظور ایجاد شرایط استفاده هموطنان از خدمات بانکداری الکترونیک و غیرحضوری، تاریخ انقضای کارت نقدی منقضی شده در اردیبهشتماه سال جاری برای دارندگان شماره موبایل معتبر در سیستم بانک سینا، به مدت یکسال دیگر تمدید و تاریخ انقضای این کارتها ۰۲/۰۰ شد.
در همین راستا تعداد مجاز ورود رمز اشتباه دوم کارت مشتریان از ۳ مرتبه در هر شبانه روز به ۵ مرتبه افزایش یافته و در صورت مسدودی سرویس رمز دوم کارت، مشتریان می توانند جهت فعال سازی مجدد آن از طریق تماس با مرکز ۲۴ ساعته ارتباط مشتریان به شماره ۰۲۱۴۱۷۳۱ اقدام کنند.
همچنین حسب اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه کارت به کارت شتابی و درون بانکی از طریق درگاه های اینترنت، وب کیوسک و خودپرداز در بانک سینا از مبلغ ۵۰ میلیون ریال در هر شبانه روز از مبدا هر کارت به ۱۰۰ میلیون ریال و نیز سقف برداشت وجه نقدی درون بانکی از ۲ میلیون ریال به ۵ میلیون ریال در دستگاههای خودپرداز افزایش یافته است.