به گزارش اخبارپول، مصطفی امجدیان معاون فاوا و برنامهریزی موسسه با اشاره به لزوم پیاده سازی رمز دوم یکبار مصرف از سوی سیستم بانکی اظهار کرد: از ابتدای دی ماه سال جاری استفاده از رمز یکبار مصرف در تمام تراکنش های غیرحضوری کارت در درگاه های پرداخت اینترنتی و برنامک های تلفن همراه الزامی است.
وی تصریح کرد: استفاده از رمز دوم پویا موجب ارتقاء امنیت پرداخت و کاهش مخاطرات ناشی از برداشت های غیر مجاز و سوء استفاده از کارتهای بانکی در تراکنش های اینترنتی می گردد.
امجدیان با تاکید بر این موضوع که مسئولیت حفاظت از اطلاعات مشتریان بر عهده بانک ها است، افزود: موسسه اعتباری کوثر در راستای اجرای سیاستهای بانک مرکزی اقدام به طراحی و پیاده سازی رمز یکبار مصرف بر بستر همراه بانک و اینترنت بانک کرده است.
بر اساس این گزارش، سامانه پاسخگوی مشتریان به شماره تلفن ۴۲۸۳۰ – ۰۲۱ آماده ارایه اطلاعات و پاسخگویی به سوالات مشتریان است.