خبر

تمایل مدیران بانک‌ها بر به کار گیری کارمندان بازنشسته

به گزارش اخبارپول، با وجودیکه قوانین متعددی در خصوص عدم به‌کارگیری بازنشستگان مطرح بوده و هست، همچنان بکار گماردن بازنشستگان در پست هایی بصورت قرار دادی و عذر بدتر از گناه به اسم ((مشاوره ای ))حتی در پست های مهم که احتیاج به نیروی و انرژی جوانی احتیاج دارد همچون معاونت های منابع انسانی و اداری و مالی دیده می شود .

این در حالی است که بارها و بارها از سازمان استخدامی کشوری ، نمایندگان مجلس ،مسئولین و وزراء شعارگونه از عدم به کار گیری این قشر مطرح کرده‌اند، ولی همچنان استمرار و پافشاری بعضی از مدیران بر بکار گیری این افراد مطرح است.

در ادامه طرح این موضوع از مدیران عامل بانک های خصوصی این است ، علت به کارگیری و اشتغال افراد بازنشسته در پست های کلیدی که می بایست نیروهای تازه نفس ،متخصص گمارد ، چیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا