خبر

شاخص قیمت تولیدکننده افزایش یافت

مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص کل قیمت تولید کنننده در سال های ۱۳۹۱تا ۱۳۹۴ به ترتیب ۱۲۶.۳، ۱۶۰.۹، ۱۸۴ و ۱۹۱ بود که درصد افزایش آنها نسبت به سال پیش تر به ترتیب ۲۶.۳ ، ۲۷.۴ ، ۱۴.۴ و ۳.۸ درصد است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از ایرنا، تحلیل‌ها از گزارش مرکز آمار ایران درباره شاخص قیمت تولیدکننده در سال های ۱۳۹۰تا ۱۳۹۴ نشان می دهد شاخص قیمت تولید کننده بخش معدن در سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به ترتیب ۲۳.۵، ۱۶۲.۵ و ۲۱۳.۳ بود که درصد افزایش آنها نسبت به سال پیش تر به ترتیب ۲۳.۵ ، ۳۱.۵ و ۳۱.۳ درصد است.
شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به ترتیب ۱۲۹، ۱۶۵.۴ و ۱۹۲ بود که درصد افزایش آنها نسبت به سال پیش تر به ترتیب ۲۹، ۲۸.۳ و ۱۶.۱ درصد است.
شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در سال ۱۳۹۴، ۱۹۱ بود و نسبت به سال پیش از آن ۰.۵درصد کاهش یافت.
شاخص قیمت تولیدکننده بخش انرژی -برق در سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ به ترتیب برابر بود با ۱۲۰.۸، ۱۳۹.۱ و ۱۷۳.۸ که درصد افزایش آن نسبت به سال پیش از آن به ترتیب به ۲۰.۸ ۱۵.۱ و ۲۵ درصد بالغ شد.
شاخص قیمت تولیدکننده بخش انرژی- برق در پارسال ۱۵۹.۷ بود و نسبت به سال پیش از آن ۸.۲درصد کاهش یافت.
شاخص قیمت تولیدکننده بخش خدمات در سال های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴ به ترتیب برابر بود با ۱۱۶.۹، ۱۴۱.۷، ۱۶۴.۷ و ۱۸۳.۵ که نسبت به سال پیش تر به ترتیب ۱۶.۹، ۲۱.۲، ۱۶.۲ و ۱۱.۴ درصد افزایش نشان داد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا