ارائه ۵۰۰ میلیارد تومان مشوق صادراتی توسط ۳ بانک

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: از مجموع ۲ هزار میلیارد تومانی که دولت برای سال ۹۵ به عنوان مشوق صادراتی تصویب کرده ۵۰۰ میلیارد تومان در اختیار ۳ بانک برای ارائه به صادر کنندگان قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، محمد لاهوتی در گفتوگو با فارس، به جزئیات تخصیص بخشی از مشوق صادراتی در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: از مجموع ۲ هزار میلیارد تومان که به عنوان مشوق صادراتی از طرف دولت مصوب شده ۵۰۰ میلیارد تومان در اختیار ۳ بانک قرار گرفته تا به صادرکنندگان تسهیلات با نرخ ارزانتر ارائه کند.
وی افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان از این رقم به بانک توسعه صادرات، ۱۰۰ میلیارد تومان به بانک صنعت و معدن و ۱۰۰ میلیارد تومان به بانک تعاون اختصاص یافته است.
به گفته رئیس کنفدراسیون صادرات ایران این بانکها میتوانند تسهیلاتی در قالب ارزی و ریالی در اختیار صادرکنندگان قرار دهند که نرخ ریالی ۱۶ درصد و نرخ ارزی حدود ۶ درصد خواهد بود.
لاهوتی با اشاره به اینکه قرار است تا ۲ بانک دیگر نیز از این منابع استفاده کنند، خاطرنشان کرد: تفاهمنامه یک بانک خصوصی و یک بانک دولتی در همین زمینه با صندوق توسعه ملی به امضا رسیده است.
وی اظهار امیدواری کرد، تا از این محل صادرکنندگان بتوانند از تسهیلات ارزانقیمت استفاده کنند.
انتهای پیام