مزایده دارایی ارزشمند بانک ملی

بانک ملی ایران از طریق دو شرکت بورسی سرمایه گذاری گروه توسعه ملی و پتروشیمی شازند ۵۱.۷ درصد از سهام شرکت پتروشمیران را به قیمت پایه ۴۵۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، درحالی طبق برنامه بانک مرکزی ، بانک ها باید اقدام به واگذاری زیرمجموعه ها با هدف خروج از بنگاه داری کنند که بانک ملی ایران یکی از دارایی های ارزشمند خود را از طریق دو شرکت بورسی به مزایده گذاشته تا در راستای خروج از بنگاه داری حرکت کند.
براساس این گزارش، به این ترتیب دو شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی و پتروشیمی شازند ۱۸۸ میلیون و ۴۴۰ سهم شرکت پتروشمیران را در قالب بلوک ۵۱.۷۶۳ درصدی و به قیمت پایه ۴۵۰ میلیارد تومان مزایده گذاشته اند تا به بالاترین قیمت واگذار شود.
این بلوک مدیریتی به صورت ۵۰ درصد نقد و ۵۰ درصد دیگر در دو قسط ۶ و ۱۲ ماهه به مزایده گذاشته شده و قرار است ساعت ۱۶ چهارشنبه آینده ۲۵ آذر ، بازگشایی پاکت ها انجام و نتیجه مزایده اعلام شود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده هم می توانند به شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی مراجعه کنند.
برپایه گزارش بورس پرس، پتروشمیران در زمینه احداث، ساخت، راهاندازی، بهرهبرداری از تاسیسات فرآوری پتروشیمی و هیدروکربوری صنایع وابسته و ایجاد تاسیسات و تجهیزات لازم جهت تولید و تبدیل انواع محصولات پتروشیمی و هیدروکربوری و مشتقات مربوطه و بهرهبرداری از آن و خریدو فروش انواع فرآوردهها و مشتقات پتروشیمی، هیدروکربوری، صنعتی و خدمات فنی شرکت و انجام هر نوع عملیات بازرگانی و… فعالیت می کند.
پتروشمیران یکی از مالکین اصلی شرکت پلی پروپیلن جم با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن محصول معروف به PP است.
انتهای پیام