بانک

قدردانی بانک اقتصادنوین از تیم ملی تیر و کمان

در راستای توجه به مسئولیت اجتماعی و با هدف افزایش انگیزه اعضای تیم ملی تیر و کمان در آستانه مسابقات جهانی تایلند، لوح تقدیر مدیر عامل بانک اقتصادنوین به اعضای تیم ملی تیر و کمان اهدا شد.

به گزارشپایگاه اطلاع رسانی اخبارپول ، در این مراسم فاطمه فروزان رئیس اداره روابط عمومی و تبلیغات این بانک طی سخنانی به رویکرد این بانک در توجه به وظایف اجتماعی اشاره کرد و گفت: بانک اقتصادنوین در طی سالیان گذشته همواره کوشیده در کنار نقش تاثیرگذار خود در نظام بانکی در عرصه‌های اجتماعی نیز نقش موثر ایفا کند که قدردانی از قهرمانان ورزشی از جمله این اقدامات است.
وی گفت: کسب افتخارات بین‌المللی توسط تیم‌های ورزش موجب غرور سربلندی همه مردم کشور خواهد بود و بانک اقتصادنوین به نوبه خود تلاش می‌کند با قدردانی از قهرمانان انگیزه لازم را در میان ملی پوشان رشته‌های مختلف ورزشی تقویت کند.
در این مراسم کیاسری دبیر فدراسیون تیر و کمان نیز گفت: توجه بانک اقتصادنوین به قهرمانان ورزشی خصوصا قهرمانان تیر و کمان در آستانه مسابقات تایلند انگیزه این جوانان را در این مسابقات افزایش می دهد.
همچنین در این مراسم دبیر فدراسیون تیر و کمان نیز با اهدای لوح تقدیر از مهندس صدرهاشمی‌نژاد بنیان‌گذار این بانک نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا