افتتاح مدرسه بانک سامان در روستای دهدار بوشهر

مدیرعامل بانک سامان کشور گفت: هر سال بیش از ۳۰ میلیارد ریال برای انجام امور خیر و موسسات خیریه در سطح کشور از سوی بانک سامان اختصاص وهزینه می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، احمد طاهری بهبهانی چهارشنبه در آیین افتتاح و بهره برداری مدرسه شهدای بانک سامان روستای راهدار دشتستان افزود: بانک سامان در راستای کار بانکداری، مالی و اقتصادی توجه ویژه ای نیز به حوزه های خیریه و انجام امورات حسنه و عام المنفعه در جامعه دارد.
وی تصریح کرد: در راستای کارهای خیریه بانک سامان تفاهم نامه ای با موسسات خیریه متعددی امضاء کرده که انواع و اقسام کمک های مالی و معنوی از این موسسات به عمل می آید.
طاهری بهبهانی بیان داشت:کمک به بیماران بویژه بیماران قلبی و پیوندی از مهمترین اقدامات این موسسه بانکی است و دراین راه به مردم عزیز و نیازمند خدمت می کنیم.
وی از مهمترین اقدامات بانک سامان در حوزه آموزشی را ساخت مدارس خیرساز بانک سامان عنوان کرد.
وی اضافه کرد: یکی از اقدامات خیر بانک سامان ساخت مدرسه شش کلاسه راهدار است که برای ساخت و تکمیل آن اعتباری بیش از ۱۲میلیارد ریال توسط بانک سامان هزینه شده است.
فرماندار دشتستان نیز گفت: تکمیل طرح های نیمه تمام در دستور کار جدی دولت تدبیر و امید است.
ارسلان زارع بیان داشت:آموزش و پرورش از محوری های مهم توسعه و آبادانی در یک جامعه است.
وی بیان داشت: امسال بیش از ۱۵میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شهرستان به آموزش و پرورش دشتستان اختصاص یافته است.
انتهای پیام