بانک

معاون اول رییس‌جمهور از مدیرعامل بانک دی تقدیر کرد

معاون اول رییس جمهور در مراسم رونمایی از سامانه چکاوک در بانک مرکزی ضمن تشکر از دست‌اندرکاران اجرای این سامانه از مدیر عامل بانک دی تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول(poolpress.ir)، در مراسم رونمایی از سامانه چکاوک بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که مقارن با میلاد نیمه شعبان و رحلت حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به مدیرعامل بانک دی دکتر احمد شفیع زاده به عنوان بانک پیشگام در اجرایی کردن سامانه چکاوک بانک مرکزی لوح تقدیری اهدا و از زحمات ایشان قدردانی کرد.

معاون اول رییس‌جمهور در مراسم رونمایی از سامانه چکاوک و مزایای استفاده از این سامانه در امور مربوط به چک گفت: چک یک ابزار مهم مالی برای تسهیل امور تجاری و معاملاتی است و هرچه بتوانیم امنیت و اعتماد در زمینه چک را افزایش دهیم، از مسائل و تبعات منفی آن کاسته خواهد شد.

وی در خصوص نظام بانکی کشور تصریح کرد: نظام بانکی کشور به دلیل بار سنگینی که برای پیشبرد توسعه بر دوش دارد، نیازمند ابزارها و فناوری‌های نوین است و باید با به کارگیری این ابزارها بسیاری از مشکلات که هم اکنون مسئولان و کارکنان بانک‌ها و نیز مردم را آزار می‌دهد از میان برداشته شود.

جهانگیری بانک مرکزی را پیشتاز در اجرای دولت الکترونیک توصیف کرد و گفت: دولت به صورت جدی به دنبال اجرای کامل برنامه‌های دولت الکترونیک است و برای تسهیل امور و آسایش بیشتر مردم بعد از استقرار این نوع سامانه‌ها، نظام الکترونیکی قابل قبولی در بانک‌ها اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم ورود کشور به دوره رونق اقتصادی، لازمه تحقق این امر را تامین منابع مالی دانست و گفت: یکی از محدودیت‌های اصلی بنگاه‌های اقتصادی، محدودیت منابع مالی است و با توجه به مشکلاتی که دولت به دلیل تحریم‌ها و کاهش بهای نفت با آن مواجه است، نمی‌توان انتظار زیادی از حوزه دولت برای تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های افتصادی داشت.

معاون اول ر‌ییس‌جمهور اضافه کرد: در سال ۹۴ باید راهکارهایی پیدا کنیم که نظام بانکی بتواند در جهت کمک به تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی و رونق اقتصادی کشور گام‌های اساسی بر دارد.

در ادامه مراسم از مدیرعامل بانک دی به عنوان بانک پیشگام در راستای عملیاتی کردن سامانه چکاوک بانک مرکزی قدردانی و لوح تقدیری به وی اهدا شد.

از ابتدای این طرح که در چهارم دی ماه ۹۳ آغاز شد، اقداماتی از سوی بانک دی به شرح ذیل به عمل آمد:

– تهیه نرم افزار گزارش‌ساز چکاوک توسط کارشناسان بانک دی

– واریز متمرکز وصولی‌ها در اداره خزانه به تعداد ۲۱۴ هزار و ۹۲۷ فقره به مبلغ ۱۶ هزار میلیارد ریال از ابتدای آغاز طرح

– تعیین وضعیت چک‌های بانک دی به تعداد ۱۵۰ هزار فقره به مبلغ ۱۰۰ هزار ریال چک‌های عادی و رمزدار از ابتدای طرح

– تهیه CD آموزشی برای کارشناسان شعب

– پشتیبانی آموزشی و نرم افزاری شعب

– انجام فعالیت‌های کلر در اداره خزانه که باعث صرفه جویی در وقت شعب شده است

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا