تقدیر سیف از مدیران روابط عمومی ۴ بانک کشور

رئیس کل بانک مرکزی طی نامه ای به مدیران عامل بانک ها از زحمات برخی مدیران روابط عمومی بانک ها تقدیر و تشکر کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، رئیس کل بانک مرکزی طی نامه ای که به مدیران عامل بانک ها ارسال کرده از تلاش ها و زحمات مدیران روابط عمومی بانک های توسعه صادرات، سپه، اقتصاد نوین و صادرات تقدیر و تشکر کرده است .
ظاهرا این تقدیر به جهت اهتمام این مدیران روابط عمومی برتر در جهت اهداف نظام بانکی کشور بوده است .
در فرازی از این نامه آمده است:« … طی سالیان گذشته، بانک مرکزی با همافزایی شبکه بانکی تلاش گستردهای را در جهت انسجام بخشیدن به فرآیند اطلاعرسانی و تبلیغات آغاز کرد و تلاش در جهت تدوین «دستورالعمل شورای اطلاعرسانی و تبلیغات نظام بانکی» در ۲ فصل ۱۰ ماده و ۷ تبصره که برای مدیران عامل بانکها ارسال شده است،در جهت تقویت این هم افزایی و استفاده از ظرفیت شبکه بانکی در راستای تنویر اذهان عموم از خدمات بانکها بوده است .
بدین لحاظ، مراتب تشکر و قدرانی این بانک را از تشریک مساعی مدیر روابط عمومی آن بانک اعلام می دارد که با حضورشان در «اتاق فکر» و اجرای دستورالعمل یادشده جهت هم اندیشی برای حل مسائل مبتلابه بانکها مساعدت نمودند. »
انتهای پیام