افزایش هزینه تدفین در بهشت زهرا

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: هزینه حمل و نقل و تدفین و … در سازمان بهشت زهرا(س) از ۲۰۰ هزار تومان به ۳۰۰هزار تومان افزایش یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir) به نقل از باشگاه خبرنگاران، محتبی عبداللهی معاون خدمات و شهری تهران با اشاره به افزایش هزینه ها برای تدفین اموات در سازمان بهشت زهرا(س) اظهار کرد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران هزینه های حمل و نقل،تدفین، تفکین و تلقین در سازمان بهشت زهرا از ۲۰۰هزار تومان به ۳۰۰تومان افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: هزینه حمل و نقل برای متوفی هایی که به شهرستان اعزام میشوند نیز بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران از ۴۰۰ تومان به ازای هر کیلومتر ۸۰۰ تومان به ازای هر کیلومتر افزایش یافته است.
عبداللهی تصریح کرد: هزینه دفن در فاز ۳ بهشت زهرا(س) که سه طبقه است رایگان اما هزینه تلقین و تکفین و غیره ۳۰۰هزار تومان است.
انتهای پیام