خبر

اولین همایش خیریه دنیای فناوری اطلاعات برگزار می‌شود

با توجه به پیشرفت روزافزون دنیای فناوری اطلاعات و توسعه کسب‌و‌کارهای گوناگون در فضای مجازی، برخود لازم دانستیم با حمایت شهرداری تهران و سازمان فناوری اطلاعات ایران و همکاری نهاد خیریه زنجیره عشق‌وامید، همایشی تحت عنوان “کارگاه شهروندی کسب و کارآنلاین” برنامه‌ریزی و آماده‌سازی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، این همایش، اولین همایش خیریه دنیای فناوری اطلاعات در داخل کشور است که با هدف ترویج دانش و فرهنگ کسب‌وکارآنلاین به عموم هموطنان عزیز برگزار خواهد شد. حضور در “کارگاه شهروندی کسب و کارآنلاین” رایگان بوده و تمام عواید حاصل از کمک‌های مردمی و درآمدهای حاصل از این همایش به نفع خیریه‌ای با نام زنجیره عشق و امید (حامی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست) صرف خواهدشد.

براساس گزارش تریبون، چهارچوب همایش بر محوریت موضوعاتی از قبیل فرهنگ وچگونگی محتوای لازم در کسب و کارها، اصول اولیه کسب‌و‌کار‌آنلاین، معرفی مفاهیم تجربه کاربری (UX) و طراحی رابط کاربری (UI)، تاثیر ابزارها و یا دستگاه‌های هوشمند در کسب‌و‌کار‌آنلاین، بازاریابی اینترنتی، امنیت و آینده‌ای از آن در دنیای مجازی، قرار خواهد گرفت.

لذا از تمام هموطنان به خصوص مدیرانی که قصد راه اندازی یا توسعه کسب‌و‌کار‌های خود را دارند، دانشجویان و پژوهشگران، خانه داران و یا عزیزان کارآفرین دعوت می‌شود در این همایش حضور یابند. برای ثبت نام در همایش اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا