خبر

پرسپولیس با حمایت بانک انصار به مصاف ازبک‌ها می‌رود

در راستای حمایت همه جانبه از نماینده فوتبال ایران در جام باشگاه‌های آسیا، طی توافقات صورت گرفته با باشگاه پرسپولیس، بانک انصار حمایت مالی بازی پرسپولیس – بنیادکار ازبکستان را به عهده گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir)، به دنبال این توافق و به منظور حضور پرشور هم میهنان عزیز در ورزشگاه آزادی، کلیه بلیط‌های بازی پرسپولیس- بنیادکار که فردا چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه، راس ساعت ۲۰:۳۵برگزار خواهد شد، برای تماشاگران، رایگان خواهد بود.

لازم به ذکر است حمایت مالی بانک انصار در راستای مسولیت‌های اجتماعی و پشتیبانی از ورزشکاران میهن عزیزمان که نماد قدرت وتوانایی ورزشی کشورمی‌باشند، صورت گرفته است.

در پایان از هموطنان عزیز دعوت می‌شود با حضور یکپارچه خود درورزشگاه آزادی، روحیه‌بخش و مشوق ورزشکاران باشند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا