خبر

اولین سهیمه بنزین ۹۴ روانه کارت‌ها شد

در حالی اولین سهمیه بنزین ۹۴ امشب در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود که دولت هنوز برای تغییر قیمت یا سهمیه بنزین در سال آینده برنامه‌ای اعلام نکرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول (poolpress.ir)، اولین سهمیه بنزین ۹۴ امشب در کارت‌های سوخت شارژ می‌شود. بر این اساس با وجود ثابت ماندن سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۷۰۰ تومانی، سهمیه برخی وانت‌بارها که فعال بودن آنها در ناوگان حمل‌ونقل به ثبت نرسیده است در سال جدید شارژ نخواهد شد.

بنابرگزارش فارس، در سال ۹۳ قیمت بنزین سهمیه‌بندی از ۴۰۰ به ۷۰۰ و قیمت بنزین آزاد از ۷۰۰ به ۱۰۰۰ تومان افزایش یافت. سهمیه‌های ۴۰۰ تومانی نیز در ماه‌های پایانی سال به ۷۰۰ تومانی تبدیل شد.

دولت هنوز برای تغییر قیمت یا سهمیه بنزین در سال آینده برنامه‌ای اعلام نکرده است اما طرح اختصاص سهمیه گازوئیل بر اساس پیمایش به خودروهای سنگین در سال ۹۴ آغاز و در سال ۹۵ فراگیر خواهد شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا