بانک

بانک‌مرکزی: وضعیت شبکه‌های پرداخت مطلوب است

بانک مرکزی اعلام کرد که همزمان با افزایش مبادلات در روزهای پایانی سال، نظام‌های پرداخت کشور( نقد، الکترونیک و چک) مسئولیت سنگینی به‌عهده دارند و روزهای پرکاری را سپری می‌کنند لذا به دنبال انتقادات مطرح شده در مورد کیفیت خدمات الکترونیک بانکی ، مواردی برای اطلاع هموطنان و تنویر افکار عمومی تقدیم می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول (poolpress.ir)، در حوزه پرداخت الکترونیک از ابتدای سال تا ۱۵ اسفند ماه سال ۱۳۹۳، تعداد تراکنش­های شتاب به بیش از ۱۳میلیارد و شاپرک به بیش از ۱۴ میلیارد تراکنش رسیده است. در سال ۱۳۹۳ حداقل سطح کیفی خدمات الکترونیک بانک­ها در خصوص تراکنش­های موفق از ۹۵ درصد به ۹۷.۵ درصد ارتقاء یافته است و بانک­ها جریمه تراکنش­های ناموفق کمتر از سطح استاندارد تعیین شده را می­پردازند. برای ارائه خدمات الکترونیک بهتر به هموطنان سه بازه کم ­باری، میان­باری و پرباری تعریف شده و در صورتی که در ساعات پرباری مانند روزهای پایان سال سطح کیفیت خدمات افت کند، بانک­ها باید دو برابر هزینه استاندارد جریمه پرداخت کنند.

تراکنش­های بین ­بانکی در روزهای پایانی سال ۱۳۹۳ رشد چشمگیری داشته به نحوی که آمار عملیات در سامانه­‌های شتاب و شاپرک به بالاترین میزان خود رسیده است. تعداد تراکنش­های شبکه تبادل اطلاعات بین­بانکی (شتاب) به رقم بی­سابقه ۶۴ میلیون تراکنش طی یک روز و تعداد تراکنش­های شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرک) از ۷۶ میلیون تراکنش طی یک روز فراتر رفته است. با این وجود، وضعیت شبکه­های پرداخت ­الکترونیک در پایان سال پایدار و مطلوب است. برای نمونه در بازه زمانی یکشنبه ۱۷ تا شنبه ۲۳ اسفند ماه(روزهای پرباری شبکه) در شتاب به ­طور متوسط ۹۷.۷۱ درصد و در شاپرک ۹۸.۸۱ درصد تراکنش­های موفق ثبت شده که بالاتر از کیفیت استاندارد حداقلی تعیین شده بوده و تراکنش­های ناموفق ثبت شده عمدتا به دلیل اختلال در سوئیچ بانک­ها هستند.

شایان ذکر است در این مدت پایداری سرویس به صورت دائمی و با ضریب بسیار مناسبی همراه بوده و ارائه خدمات الکترونیک بین­بانکی به هیچ وجه دچار اختلال نشده است.

ضمنا براساس مصوبه شورای پول و اعتبار به مشتریانی که از انواع خدمات پرداخت الکترونیک بانکی استفاده می­کنند، لیکن به دلیل ضعف در سامانه­‌های درون­ بانکی و تراکنش­های دارای مغایرت، وجوه آن­ها به موقع واریز نمی شود، به نسبت مدت و مبلغ آن وجه التزام برای جبران خسارت پرداخت می­شود. هموطنان عزیزی که با تراکنش­های دارای مغایرت مواجه می­شوند می­توانند به همین منظور به میز امداد شتاب مستقر در بانک­ها مراجعه یا با شماره ۲۹۹۱۱ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا