بانک

بانک تجارت شرایط واگذاری سهام تجارت فارس را تغییر داد

بانک تجارت که در فروش بلوک ۲ درصدی فولادمبارکه ناکام مانده بود، زمان و شرایط عرضه ۱.۶ هزار میلیارد تومانی ۹۹.۵ درصد از سهام مولد نیروگاهی تجارت فارس را تغییر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار پول (poolpress.ir)، طبق اعلام قبلی قرار بود بانک تجارت چهارشنبه جاری ۹۹.۵ درصد از سهام مولد نیروگاهی تجارت فارس را به قیمت پایه هر سهم هزار و ۹۱۱ ریال و به صورت ۱۰ درصد نقد و باقی اقساط در بازار سوم فرابورس عرضه کند اما به فاصله یک روز مانده به این عرضه ، زمان و شرایط آن توسط بانک تجارت تغییر کرد.

به این ترتیب مقرر شد زمان این عرضه به ارزش بیش از ۱.۶ هزار میلیارد تومانی به یکشنبه آینده ۲۴ اسفند موکول شود. همچنین شرایط واگذاری به ۱۵ درصد نقد قابل پرداخت در حداکثر ۴ روز کاری و باقی با اقساط ۶ ساله باشد.

این بلوک شامل بیش از ۸ میلیارد و ۴۲۹ میلیون و هزار سهم است که توسط کارگزای بانک تجارت در بازار سوم فرابورس عرضه می شود .حداقل مبلغ سپرده حضور در رقابت بیش از ۴۸.۳ میلیارد تومان تعیین شده است.

براساس این گزارش، روز یکشنبه بانک تجارت به همراه بانک رفاه اقدام به عرضه بلوک دو و سه درصدی فولاد مبارکه کرده بودند اما به دلیل نبود مشتری، قادر به فرش نشدند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا