شتاب ۷ به بهره برداری رسید

نسخه جدید نرم افزار سامانه مرکز شتاب موسوم به “شتاب ۷ ” پس از ماه ها طراحی، تولید و تست در نیمه آذر ماه سال ۹۳ با موفقیت به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول(poolpress.ir) ، در ویرایش جدید نرم افزار شتاب، تغییرات گسترده ای به وجود آمده است به گونه ای که افزایش تنوع خدمات شتاب متناسب با فضای گسترده کسب وکار، ارتقای امنیت و همسویی با محیط های بین المللی را پشتیبانی می کند.
بر اساس این گزارش، تغییرات یادشده در راستای نیازهای جدید شبکه بانکی ، به کارگیری استانداردهای نوین و ظرفیت سازی مناسب صورت گرفته است.
ارتقای استاندارد فنی سوییچ شتاب از ISO8583 v 87 به ISO8583 v 2003 (آخرین ویرایش استاندارد در این حوزه)، ایجاد تراکنشهای شارژ و دشارژ کیف پول الکترونیک، ایجاد خلاصه صورتحساب ۱۰ تراکنش آخر، ایجاد تراکنش انتقال از کارت به حساب، ایجاد تراکنش پرداخت اقساط و لغو خرید و افزودن الگوریتم های امنیتی قوی تر از جمله مهم ترین این تغییرات است.
مستندات فنی ویرایش ” شتاب ۷ ” پس از طراحی و تدوین ، در مهر ماه ۹۲ در اختیار تمامی بانک ها و پیمانکاران آنها قرار داده شد تا بر اساس آن ارتقای لازم به وجود آید.
هر بانک باید پس از اعلام آمادگی ، آزمون های تاییدی را انجام و از لحاظ رعایت استانداردهای اعلامی و الزامات فنی، مورد ارزیابی قرار گیرد و چنانچه نتایج آن مثبت باشد؛ پس از تایید نهایی اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی ، نسخه شتاب ۷ خود را فعال کند.
انتهای پیام