خبر

فرمولی برای تشخیص نیازمندان به یارانه وجودندارد

همزمان با پرداخت یارانه مهرماه امسال، معاون اول رئیس‌جمهور تایید کرد که «پرداخت یارانه نقدی بدون تغییر ادامه می‌یابد» چراکه «دولت نتوانسته هنوز الگویی را برای حذف یارانه برخی از افراد پیدا کند.»
به گزارش پول پرس، اسحاق جهانگیری گفت: «در حوزه یارانه‌بگیران تشخیص نیازمندان از افراد دارا را مد نظر داشتیم اما نتوانستیم به راهکاری برسیم که این افراد را تشخیص دهیم. بنابراین دولت به مدت طولانی یارانه‌ای را که دیگران بنا گذاشته‌اند، باید پرداخت کند و چاره‌ای جز آن ندارد.»
وی درمورد حذف خانوارهای پردرآمد از دریافت یارانه نقدی، گفت: «حذف افراد به روشی که دولت در زمان فراخوان برای ثبت‌نام جدید در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها انتخاب کرده بود، بهترین روش بود تا افراد علاقه‌مند به حذف از دولت حمایت کرده و به صورت داوطلبانه از دریافت یارانه نقدی انصراف دهند که البته در روزهای ابتدایی این طرح تا ۲۵ درصد کاهش نام‌نویسی برای دریافت یارانه نقدی را داشتیم اما در روزهای بعد با مجموعه اتفاقاتی که رخ داد، مجددا افراد برای ثبت‌نام به سامانه مربوطه مراجعه کردند.»
جهانگیری ادامه داد:«هم‌اکنون روشی که برای ارائه یارانه و شناسایی اقشار پردرآمد دولت می‌تواند اتخاذ کند، آن است که خود افراد یارانه‌بگیر را طبقه‌بندی کرده و یارانه آنها را حذف کند، درحالی که ممکن است افرادی حذف شده که سطح درآمدی آنها کمتر از باقی‌ماندگان در لیست دولت باشد و در چنین شرایطی، رسانه‌ها اولین افرادی هستند که در این رابطه معرکه می‌گیرند.»
معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دغدغه اصلی دولت این است که بتواند به بهترین راهکار برای حذف دریافت یارانه‌بگیران پردرآمد دست یابد، گفت: «هروقت به این راهکار برسیم و از آن اطمینان لازم داشته باشیم که افراد یارانه‌بگیر حذف شده، سطح درآمدی بالاتری از مشمولان دریافت یارانه دارند، حتما این کار را صورت خواهد داد.»
جهانگیری در حالی از ناگزیری دولت در پرداخت یارانه نقدی می‌گوید که پیشتر دولتمردان قبل از شروع مرحله دوم هدفمندی بارها در مجامع مختلف از کسری دولت برای پرداخت یارانه نقدی سخن می‌گفتند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا