خبر

اژه‌ای: فیلتر شدن وایبر و واتس‌آپ ربطی به کاهش درآمد مخابرات ندارد

سخنگوی قوه‌قضاییه در شصت‌ونهمین نشست خبری خود با اشاره به برگزاری جلسه با مسئولان در وزارت ارتباطات در اواخر سال گذشته و سال جاری خاطر گفت : در جلساتی که با مسئولان این وزارتخانه برگزار شد آنها این قول را دادند که ظرف مدت ۳ ماه سازوکاری طراحی کنند که محتوای مجرمانه شبکه‌های اجتماعی پالایش شود ولی متاسفانه ۶ ماه از برگزاری این جلسات گذشته است و هنوز اتفاقی نیفتاده است. لذا نامه‌ای به دستور رئیس قوه قضائیه خطاب به وزیر ارتباطات نوشته شد و بر این موضوع تاکید شد که اقدامات این وزارتخانه باید تا یک ماه آینده به نقطه‌ای برسد که محتوای مجرمانه این شبکه‌های اجتماعی پالایش شود و مردم بتوانند از این شبکه‌ها استفاده کنند.

به گزارش پول پرس، وی در بخش دیگری از جلسه امروز خود با خبرنگاران به اهمیت موضوع سلامت مردم پرداخت و گفت: موضوع سلامت مردم موضوع بسیار مهمی است که خوشبختانه وزیر بهداشت به طور جدی به آن وارد شده است. زمانی به دادسراهای خود ابلاغ گرده‌ایم که با توجه به اهمیت این موضوع در موارد مجرمانه در این خصوص با اولویت ورود کنند.

اعتراض محمد رضا رحیمی (معاون اول سابق احمدی نژاد) وارد نیست
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوال دیگری درباره اعتراض متهم معروف به «م – ر» گفت: اعتراضات ایشان با این فرض بود که حکم دادگاه در خصوص پرونده‌اش صادر نشده است و از این رو مطالبی را مرقوم کرده بود ولی قطعا با صدور حکم دادگاه قضایی، دیگر مطالب اعلام شده جای بحثی ندارد و بسیاری از مواردی که این فرد مطرح کرد، وارد نیست.

محسنی اژه‌ای در خصوص فعالیت گشت انصار حزب‌الله و احتمال اتفاقات خشن به دنبال انجام این گشت‌ها نیز گفت: تا این لحظه انصار حزب‌الله نحوه و چگونگی برقراری گشت‌های خود را اعلام نکرده و تنها عنوان داشته که در طول انجام گشت‌های خود به هیچ وجه خلاف قانون عمل نمی‌کند.

ادعای فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی به خاطر کاهش درآمد مخابرات صحت ندارد
معاون اول قوه‌قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مطرح شده است که شبکه اجتماعی وایبر و واتس‌آپ فیلتر می‌شود و این به دلیل کاهش درآمد مخابرات است گفت: به هیچ عنوان اینطور نیست ما معتقدیم که باید از فناوری و تکنولوژی استفاده کنیم ولی از بخش مثبت آن. چنانچه دستگاهی بر خلاف موازین، و عفت عمومی گام بردارد ما با آن برخورد می‌کنیم در حقیقت ما تلاش داریم که فضای سالم و بهداشتی را ارائه دهیم و با تلاش مسئولان تا جایی که ممکن است با موارد خلاف برخورد شود.

علت بازداشت روز گذشته برخی درویشان ایجاد درگیری بود
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه روز گذشته برخی از درویشان در مقابل دادستانی تجمع کردند که رسانه‌های غربی منتشر کردند که تعداد کثیری از این افراد بازداشت شده‌اند در این خصوص توضیح دهید و بگویید آیا این امر صحت دارد، اظهار داشت: بله این موضوعی که می‌گویید درست است جمعیتی اعتراضی داشتند که می‌توانستند بهتر بگویند و سخنانشان همراه با قانون باشد. وقتی افرادی به خیابان می‌آیند و اعتراض خود را مطرح می‌کنند منجر به سلسله مواردی از جمله اختلاف در نظم عمومی می‌شود و به ضرر همه است؛ اگر اختلال در نظر عمومی صورت گیرد بله نیروی انتظامی اجازه دارد که در این زمینه برخورد کرده و نظم عمومی را برقرار کند. در حقیقت ابتدا به این افراد اخطار و اگر کفایت نکرد با آنها برخورد می‌شود و طبیعی است که مرحله به مرحله موجب بازداشت آنها نیز شود.
اژه‌ای گفت: دیروز چنین اتفاقی رخ داد و تعداد محدودی بازداشت شدند که برخی از رسانه‌ها مطرح کرده بودند که تعداد کثیری مطرح شده‌اند که باید بگویم تعداد محدودی بازداشت شدند که ممکن است اکنون آزاد شده و اگر هم بازداشت باشند طولانی نخواهد بود؛ این تعداد محدود درگیری بوجود آورده بودند و در خیابان مرتکب خلاف شدند که این امر باعث شد این افراد بازداشت شوند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که عنوان کرد آیا فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی قبلی یک اقدام موفقیت آمیز بوده و فیلترینگ این شبکه‌ها باعث ترغیب مردم به استفاده از فیلترشکن‌ها نمی‌شود گفت: ما وظیفه داریم که اگر بتوانیم جلوی فسادی را بگیریم باید حتما از اشاعه فساد جلوگیری کنیم ولی در خصوص شبکه‌های اجتماعی متخصصان تاکید کرده‌اند که می‌توان امکاناتی را فراهم کرد تا هم از این شبکه‌ها استفاده کرد و هم درصد بالایی از انتشار محتوای مجرمانه در این شبکه‌ها را مسدود کرد و مسئولان وزارت ارتباطات نیز این موضوع را رد نکرده‌اند و اعلام کرده‌اند که ظرف مدت ۳ ماه می‌توانند از انتشار محتوای مجرمانه در شبکه‌های اجتماعی جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا