رشد ۳۷۴ درصدی ارزش معاملات اوراق مشارکت

از ابتدای امسال، ۷۱ میلیارد و ۷۷۷ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۳۲۰ هزار و ۶۵۷ میلیارد ریال داد و ستد شده است. در این مدت، تعداد یک میلیون و ۸۵۱ هزار و ۷۲۴ سرمایه گذار در ۶ میلیون و ۴۱ هزار و ۸۳۲ دفعه این تعداد سهام را خریداری کرده اند.
به گزارش پول پرس به نقل از سنا، در هفته منتهی به ۱۹ شهریور ماه یک میلیارد و ۸۴۳ میلیون سهم به ارزش پنج هزار و ۴۶ میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شد.
از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۳ هزار و ۳۶۹ خریدار در ۲۱۶ هزار و ۹۱ دفعه به داد و ستد پرداختند. بازار سهام از ابتدای سال ۱۱۴ روز کاری فعالیت داشته است.
براساس آمار موجود، در این مدت، یک میلیارد و ۷۴۸ میلیون سهم به ارزش چهار هزار و ۷۰۶ میلیارد ریال به صورت خرد و بلوک خریداری شده است.
روند شاخص
شاخص کل بورس اوراق بهادار در هفته ای که گذشت با کاهش ۰.۲۷ درصدی به ۷۱ هزار و ۹۲۵ واحد رسید.
در عین حال شاخص صنعت در آخر هفته، بر روی عدد ۶۰ هزار و ۹۲۱ واحد ایستاد که در قیاس با هفته قبل، ۰.۲۴ درصد کاهش را نشان می داد. شاخص بازار اول در هفته گذشته با ۰.۳۴ درصد کاهش به ۵۲ هزار و ۸۷۷ واحد و شاخص بازار دوم با ۰.۱۲ درصد کاهش به ۱۴۲ هزار و ۱۷۶ واحد رسید.
معاملات اوراق مشارکت
در هفته منتهی به نوزدهم شهریور تعداد ۲۸۵ هزار و ۶۲۶ برگه اوراق مشارکت به ارزش ۲۸۶ میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار معامله شد. ارزش معاملات اوراق مشارکت در قیاس با هفته قبل ۳۷۴ درصد رشد داشت. این در حالی است که از ابتدای سال چهار میلیون و ۴۸۷ هزار و ۳۲۵ برگه اوراق مشارکت به ارزش چهار هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار خریداری شده است.
انتهای پیام