خبر

تخلف ارزی شرکت‌ها در زمان دولت قبل

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از پیگیری تخلفات شرکت‌هایی در دولت قبل که با ارز مرجع کالا وارد و اقدام به فروش آن به قیمت آزاد کردند خبر داد.

به گزارش پول پرس، عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در این باره توضیح داد: یک از مشکلات اساسی که به دلیل عدم نظارت در واردات کالاهای اساسی پیش آمد و موجب گرانی بسیار شد این بود که برخی از شرکت های متولی ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی را در محل خود استفاده نکردند یا حداقل مدارکی که ما داریم این مسئله را نشان می‌دهد.

او ادامه داد: بعضی از این شرکت ها با ارز مرجع کالا وارد کردند اما در توزیع، با چرخش‌هایی که انجام شد و دست‌های واسطه‌ای که به میان آمد مسیر توزیع کالا به سمتی پیش برده شد که به قیمت آزاد عرضه شد و این تفاوت قیمت باعث گرانی کالا و مشکلاتی برای مصرف‌کنندگان شد.

این عضو کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: این موضوع بعد از جمع بندی نهایی در کمیسیون تقدیم قوه قضاییه خواهد شد تا با متخلفان برخورد شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا