خبر

پرونده بابک زنجانی درجا می‌زند

امیرعباس سلطانی درباره آخرین روند رسیدگی به پرونده بابک زنجانی، گفت: این پرونده متاسفانه تاکنون پیشرفت محسوسی نداشته است. شاید لفظ درستی نباشد اما باید گفت این پروند «در جا» می زند.

به گزارش پول پرس، نماینده بروجن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زنجانی تحت هیچ شرایطی با قوه قضاییه همکاری نمی کند، ادامه داد: عدم همکاری او بر نگرانی ها افزوده است و ما نمی دانیم چرا قوه قضاییه این پرونده را در اولویت خود قرار نمی دهد در حالی که او پیش از اینکه وارد مقوله صادرات نفت شود ۱۶ پرونده مفتوحه داشته و دارای چندین شناسامه جعلی است.

وی با تاکید بر اینکه پرونده بابک زنجانی دچار روزمرگی شده است، اضافه کرد: حداقل کاری او می تواند، انجام دهد این است که اموال بیت المال را برگرداند اما تنها آدرس غلط می دهد و از اموال خود در سایر کشور ها ابراز بی اطلاعی می کند.

این نماینده مجلس نهم با اشاره به اموال بابک زنجانی در داخل کشور، گفت: بخش زیادی از اموالش بلاتکلیف یا مشاع هستند یا ارزشی ندارند و جوابگوی یک چهارم بدهی او هم نمی شود و حتی برخی از اموال زنجانی در کشور چندین صاحب دارد.

سلطانی گفت: زنجانی این اموال را با زحمت به دست نیاورده بلکه از طریق لابی های پشت پرده چنین ثروتی را کسب کرده است و به همین دلیل در اموال او در کشور ابهامات بسیاری وجود دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: بخش زیادی از اموال او در ترکیه، تاجیکستان، مالزی و برخی از کشورهای اروپایی است که درباره آن ها اطلاعات اشتباه می دهد. اکنون او از سود ثروت خود در این کشور ها چندین برابر بدهی خود به وزارت نفت روزانه سود کسب می کند اما به دنبال ارائه اطلاعات نیست.

عضو کمیته تحقیق و تفحص از پرونده بابک زنجانی بیان کرد: دلیل اینکه او اطلاعاتی نمی دهد این است که خیالش راحت است و در قبال پرسش ها بسیار خونسرد جواب می دهد و نگرانی ندارد. او عاشق دادن آدرس های اشتباه برای پیدا کردن اموالش است.

وی گفت: او در زندان هم سرحال و سرخوش است و گویا دچار توهم شده که به زودی اتفاقی خواهد افتاد که با قوه قضاییه همکاری نمی کند و اطلاعات لازم را نمی دهد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد بابک زنجانی دچار توهم آزادی در آینده نزدیک شده است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا