خبر

تامین مالی از طریق بازار سرمایه در حد یک تعارف است

یک صاحب‌نظر مسائل بازار سرمایه در رابطه با طرح اخیر دولت در استفاده از ظرفیت‌ بازار سرمایه برای تامین مالی بیشتر تاکید کرد: بحث تامین مالی از طریق بازار سرمایه از ۱۵ سال قبل مطرح است و بیان این موضوع در روزهای اخیر در حد یک تعارف است.
به گزارش پول پرس به نقل از فارس، احمد میرمطهری درباره بحث افزایش تامین مالی توسط سازمان بورس یا بازار سرمایه اظهار داشت: آنچه تاکنون درباره آن صحبت شده، تعمیق بازار سرمایه و افزایش تامین مالی است.
وی ادامه داد: ادبیات تامین مالی از طریق بازار سرمایه که تقریبا در ۱۵ سال گذشته به دفعات تکرار می‌شود، موضوع تازه‌یی نیست و این ادبیات بیشتر با توسعه اقتصادی و گسترش فعالیت بورس همخوانی دارد.
این استاد اقتصاد با اشاره به اینکه ادبیات تامین مالی با جنبه‌هایی که در نحوه اجرا و مهارت آن خواسته شده، مشخص نیست، تاکید کرد: می‌توان گفت صحبت‌های کلی و اصولی در این باره تشریح شده است، به طوری که اکنون تنها تامین کننده منابع مالی بانک‌ها هستند و طرح مجدد موضوع تامین مالی از طریق بازار سرمایه در حد یک تعارف است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا