پیشبینیهای مردان اقتصادی برای تیمهای ملی ایران
رئیس کل بانک مرکزی با پیش بینی برد ۳ بر ۲ تیم ملی والیبال کشورمان در مقابل برزیل، گفت: امیدوارم تیم ملی فوتبال ایران هم در برابر نیجریه پیروز شود. در همین حال، وزیر اقتصاد نیز درباره بازیهای پیش روی تیم ملی فوتبال گفت: از پیروزی ایران خوشحال می شویم.
به گزارش پول پرس به نقل از مهر، ولی الله سیف در حاشیه بیست و چهارمین همایش سالانه پولی و بانکی بانک مرکزی در پاسخ به سئوالی درباره پیش بینی وی از نتیجه دیدار والیبال ایران و برزیل گفت: آرزو می کنم که ایران برنده شود اما پیش بینی من برد ۳ بر ۲ ایران در مقابل برزیل است.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین گفت: امیدوارم تیم ملی فوتبال ایران در برابر نیجریه نیز برنده شود.
در همین حال، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در پاسخ به سئوال فوتبالی خبرنگاران با اشاره به نتیجه برد تیم والیبال ایران در مقابل برزیل، گفت: در فوتبال نیز ما از پیروزی ایران خوشحال می شویم.
انتهای پیام