بانک

سیف: سرمایه بانک‌ها باید زیاد شود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: سرمایه بانک های ما متناسب با افزایش حجم اقتصاد کشور باید افزایش یابد و ما امیدواریم امسال با افزایش سرمایه بانک ها ، نظام بانکی بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند.

به گزارش پول پرس، دکترسیف با اعلام این خبر افزود: هنگامی که مهندس افخمی به بانک صنعت ومعدن آمد توقع ما از این بانک نیز افزایش یافته است .
رئیس کل بانک مرکزی درادامه تصریح کرد : رسالتی که بانک صنعت ومعدن بر عهده دارد آن است که باید پیشتاز و پیشاهنگ به کارگیری روش علمی برای استفاده صحیح از منابع محدود در جهت اجرای طرح های صنعتی درکشور باشد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود افزود : بانک صنعت ومعدن می تواند الگویی برای بانکداری ‌‌شرکتی‌ باشد و ازطریق ارائه مشاوره درجهت رفع نیازهای تخصصی شرکت های صنعتی گام بردارد.
وی پیدایش امیدواری در مردم از سویی و انضباط مالی و پولی ایجاد شده در نظام اقتصادی کشور را از عواملی دانست که وضعیت کشور را به سمت درستی هدایت کرده و موجب کاهش تورم شده است .
رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد : یکی از پیش نیازهای رشد اقتصادی در کشور ثبات اقتصادی است، زیرا فعالان این بخش باید توان پیش بینی شرایط آینده را داشته باشند و ثبات اقتصادی این توان را برای آنان فراهم می آورد.
دکـترسـیف ،کاهش تورم ، خروج از رکود و تأمین مالی طرح های صنعـتی را از اهداف مهم مسئولان و تصمیم گیران اقتصادی کشور برشمرد و تأمین سرمایه درگردش واحدهای صنعتی که از تمامی ظرفیت خود استفاده ‌‌نمی‌کنند و تکمیل طرح های نیمه تمام را از اولویت های دولت در تأمین مالی طرح های صنعتی دانست.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا