خبر

تعویق بدهی بانکی بنگاه‌های فعال تا ۲ سال

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تعاون ایران گفت: سیستم بانکی کشور حداکثر به مدت دو سال معوقات بنگاه‌های تولیدی فعال را به تعویق بیندازد تا فعالیت بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط دوباره احیا شود.

به گزارش پول پرس، رضا علیخانزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر موجودیت بنگاه‌های تولیدی به شدت به مخاطره افتاده است به نحوی که در سال‌های اخیر به‌رغم مشکلات اقتصادی که خود در ایجاد آن نقشی نداشته‌اند با بدهی‌های معوق بانکی روبه‌رو شده‌اند.
وی اضافه کرد: بنگاه‌های تولیدی به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی در جهت حفظ اشتغال و تولید ملی حرکت کرده و رسالت خطیر خود را به انجام رسانده‌اند ولی به دلایل موجهی نتوانسته‌اند بدهی خود را در موعد مقرر به بانکها پرداخت کنند و عدم پرداخت به موقع تسهیلات بانکی به معوق شدن بدهی آنها منجر شده است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری اتاق تعاون ایران ادامه داد: برابر آمارها میزان معوقات بانکی حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان است که از این میزان تنها ۵/۱۴ درصد مربوط به تولید است، البته سهم بنگاههای فعال تولیدی از این مقدار بسیار کمتر و سهم بنگاه‌های تولیدی فعال کوچک و متوسط نیز بسیار کوچکتر است که آمار دقیقی از آن در دست نیست.
علیخانزاده افزود: همین بنگاهها که در شرایط سخت تلاش کرده تا با حفظ بنگاه خود، به تولید و اشتغال دست پیدا کنند امروز از بیشتر امکانات محروم هستند به نحوی که از داشتن دسته چک که ابزار اولیه و مهم یک بنگاه تولیدی به شمار می‌رود و همچنین امکان اخذ هرگونه تسهیلات بانکی با وجود کاهش ارزش پول ملی محروم شده اند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا