بیمهخبر

دیدار مدیرعامل بیمه ایران با مدیرکل دارایی استان خراسان شمالی

به گزارش اخبارپول، شریفی افزود: راهبرد ما در بیمه ایران پرداخت با کیفیت خسارت به مردم است و امیدواریم بتوانیم با این کار حال مردم را خوب کنیم و باعث آشتی آنها با صنعت بیمه بشویم. اعتقاد داریم بیمه ایران در هر حوزه ای که تغییر کند می تواند صنعت بیمه را به دنبال خودش راه بیاندازد.

مدیرعامل در این سفر با حضور در کارخانه مجتمع ذوب آهن آلیاژی اسفراین از بیمه گزاران برتر استان،با مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه گزار دیدار کرد.

شریفی در این دیدار با اشاره به توانمندی‌های بیمه ایران گفت: از بیمه گزاران خود ممنون هستیم که بیمه ایران را به عنوان بیمه گر خود انتخاب کرده‌اند. ما در بیمه ایران نگاه خودمان را به کسب و کاری تغییر داده ایم و این رویکرد برکاتی برای ما داشته است و به وفاداری بیمه گزاران فعلی و برگشت بیمه گزارانی که از پیش ما رفته بودند منتهی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا